Οι επώνυμοι πήγαν να δουν με τα παιδιά τους το μιούζικαλ Annie! (photos)
Exodos

Οι επώνυμοι πήγαν να δουν με τα παιδιά τους το μιούζικαλ Annie! (photos)

Μία από τις πιο όμορφες χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, το μιούζικαλ Annie που ανεβαίνει στο Γήπεδο του Τάε Κβο Ντο βρέθηκαν να παρακολουθήσουν οι celebrities με τα παιδιά τους. 

H όμορφη και πολύ τρυφερή αυτή ιστορία αναβίωσε ξανά στη σκηνή με τους Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Νάντια Μπουλέ, Αργύρη Αγγέλου, Άρη Πλασκασοβίτη και Κατερίνα Στικούδη να δίνουν επί σκηνής τον καλύτερό τους εαυτό ενώ ευχάριστη έκπληξη για το κοινό ήταν οι ερμηνείες των μικρών Πέγκυς Μανωλά και Δανάης Τσούμου που υποδύονταν την Annie.

Το κοινό ενθουσιάστηκε από τη φαντασμαγορική αλλά και τόσο προσεγμένη παράσταση που επιμελήθηκε σκηνοθετικά και στην απόδοση του κειμένου και των στίχων η Θέμις Μαρσέλλου.

Όπως ήταν φυσικό, το γήπεδο Τάε Κβο Ντο πλημμύρισε από κόσμο, ανάμεσά τους και επώνυμοι μπαμπάδες και μαμάδες με τα παιδιά τους που ήθελαν οικογενειακώς να ζήσουν αυτή την όμορφη εμπειρία μαζί.

Δείτε στην gallery στιγμιότυπα από την παράσταση που θα συνεχίζει να παίζεται μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου αλλά και επώνυμους που βρέθηκαν με τα παιδιά τους για να την παρακολουθήσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved