Τσιμιτσέλης- Γερονικολού: Παρέλαση επωνύμων στην πρεμιέρα τους- Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τα φλας!
Exodos

Τσιμιτσέλης- Γερονικολού: Παρέλαση επωνύμων στην πρεμιέρα τους- Οι εμφανίσεις που έκλεψαν τα φλας!

«...για πάντα»: Η κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας στα Village Cinemas και όλη η showbiz ήταν εκεί. 

Μετά τα «Bachelor 2 και 3» ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάτος ετοίμασε το νέο του κινηματογραφικό βήμα, σε συνεργασία, αυτή τη φορά, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο ηθοποιός εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο υπογράφει και το σενάριο της ταινίας «...για πάντα».

Πρόκειται για διασκευή του σεναρίου της κινηματογραφικής ταινίας «Issiz Adam» (2008) του Τσαγκάν Ιρμάκ, στο οποίο ένας άντρας γνωρίζει τυχαία και ερωτεύεται κεραυνοβόλα μια άγνωστη γυναίκα. Η ταινία είναι μία μοντέρνα ιστορία αγάπης που δυναμώνει, αναπνέει και πονάει στους έντονους ρυθμούς ζωής του σήμερα.

Η πρεμιέρα της κινηματογραφικής ταινίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Village Cinemas και δεν έλειπε κανείς.

Τα βλέμματα όλων έπεσαν επάνω στην Κατερίνα Γερονικολού η οποία επέλεξε ένα κατακόκκινο σέξι φόρεμα και έλαμπε στο πλευρό του συμπρωταγωνιστή και αγαπημένου της, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Από την επίσημη πρεμιέρα τους δεν έλειπε κανείς. Η Ελένη Μενεγάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Μιμή Ντενίση, ο Αποστόλης Τότσικας, η Ευγενία Δημητροπούλου είναι μερικά από τα ονόματα που παρακολούθησαν την ταινία του Γιάννη Τσιμιτσέλη και της Κατερίνας Γερονικολού.

Δείτε στην gallery τα πρόσωπα που βρέθηκαν στην πρεμιέρα αλλά και ποιες εμφανίσεις έκλεψαν τα φωτογραφικά φλας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved