Καλέ; Γιατί η Ραμόνα Βλαντή σημαδεύει την Ιωάννα Λίλη; Τι συνέβη; (photos)
Exodos

Καλέ; Γιατί η Ραμόνα Βλαντή σημαδεύει την Ιωάννα Λίλη; Τι συνέβη; (photos)

Λέτε να είχαν προηγούμενα η Ραμόνα Βλαντή με την Ιωάννα Λίλη και η πρώτη να στρίμωξε την παρουσιάστρια όταν βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση;

Όχι βέβαια! Για χάρη του φωτογραφικού φακού, όμως, είπαν να βγάλουν μία ενδιαφέρουσα ή τέλος πάντων διαφορετική φωτογραφία από άλλες.

Αφορμή γι' αυτό στάθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια για ένα νέο πρότυπο Κέντρο Ομορφιάς που άνοιξε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Ο ιδιοκτήτης Στέφανος Μετετζής, υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και πολλών επώνυμων καλεσμένων από τον δημοσιογραφικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο, που έσπευσαν να ευχηθούν για νέο του ξεκίνημα.

Όλοι οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στο ολοκαίνουργιο πολυχώρο και ενημερώθηκαν για τη μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει, όπως: θεραπείες κολλαγόνου, υπερήχων, θεραπεία RF, υδροδερμοαπόξεση, πρεσσοθεραπεία, αποτριχώσεις, Laser, καθαρισμό προσώπου, Manicure/Pedicure.

Special guest της βραδιάς η γνωστή youtuber και make up artist Gio Dreveli, καθώς το ‘’Beauty Garden’’ αποτελεί ένα από τα λίγα σημεία μεταπώλησης για τα Gio Dreveli προϊόντα (4D-3D handmade eyelashes, nail glitter, eyeshadow glitter) στην Ελλάδα. Η βραδιά απογειώθηκε μέσα από τις μουσικές επιλογές του Δημήτρη Ουγγαρέζου σε ένα ξεχωριστό dj set.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved