Βασιλική Μιλλούση: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννα! Θα τρίβετε τα μάτια σας με τη σιλουέτα της
Exodos

Βασιλική Μιλλούση: Πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά τη γέννα! Θα τρίβετε τα μάτια σας με τη σιλουέτα της

Έχουν περάσει μόλις δυόμιση μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της και η Βασιλική Μιλλούση έχει επανέλθει στην... κανονικότητα, κυρίως σε ό,τι αφορά τη σιλουέτα της. 

Αλοίμονο, βέβαια, αν μία πρωταθλήτρια σαν τη Βασιλική Μιλλούση δεν έχανε αμέσως τα κιλά της εγκυμοσύνης και αν δεν έμπαινε αμέσως στη διαδικασία καθημερινής προπόνησης και γυμναστικής.

Η όμορφη αθλήτρια και μανούλα έδωσε μαζί με τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια το παρών στην ετήσια εκδήλωση Βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο κτήριο της ΕΟΕ όπου τιμήθηκαν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς, αλλά και επιφανείς προσωπικότητες και εταιρείες που στηρίζουν το έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Στην εκδήλωση που παρουσίασε η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, τιμήθηκαν όσοι εξασφάλισαν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο μέσα στο 2019 και συγκεκριμένα οι Μίλτος Τεντόγλου, Βούλα Παπαχρήστου, Νικόλ Κυριακοπούλου, Κατερίνα Στεφανίδη, Ανδρέας Βαζαίος, Αννα Ντουντουνάκη, Απόστολος Χρήστου, Κριστιάν Γκολομέεφ, Γιάννης Γεωργαράκης, Απόστολος Παπαστάμος, Νίκος Μαυρομμάτης, Μαρία Πρεβολαράκη, Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου, Παναγιώτης Μάντης, Παύλος Καγιαλής, Γιάννης Μιτάκης.

Επίσης βραβεύτηκαν όσοι κατέκτησαν μετάλλιο στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που φιλοξενήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο Μινσκ της Λευκορωσίας με την Ελλάδα να κατακτά 9 μετάλλια. Συγκεκριμένα οι Αννα Κορακάκη, Ελένη Χατζηλιάδου, Χρήστος Βολικάκης, Ραφαέλα Σπανουδάκη, Σάββας Καρακιζίδης, Γιώργος Αζωίδης και Κώστας Δουβαλίδης.

Το αριστείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Δημήτριος Βικέλας» για το 2019 θα απονεμηθεί στην Χορογράφο των τελετών αφής και παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, Αρτέμιδα Ιγνατίου και στον Γεώργιο Ανδρεάδη σε αναγνώριση της πολυετούς και ανεκτίμητης προσφοράς τους στον ελληνικό αθλητισμό και το Ολυμπιακό Κίνημα.

Το βραβείο IOC TROPHY 2019 της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής «Αθλητισμός και βιώσιμη αρχιτεκτονική» απονεμήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την κατασκευή και παραχώρηση στους Έλληνες του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος».

Στη λαμπερή αυτή εκδήλωση, φυσικά, την παράσταση έκλεψε το ζεύγος Πετρούνια-Μιλλούση οι οποίοι έδειχναν πολύ ευτυχισμένοι μετά τον ερχομό της κόρης τους που περίμεναν πώς και πώς.

Τα βλέμματα όλων τράβηξε όμως η Βασιλική Μιλλούση η οποία ήταν, όπως πάντα κομψότατη και σικ, σαν να μην είχε περάσει μία εγκυμοσύνη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved