Δέσποινα Βανδή: Η σικ εμφάνιση και τα παπούτσια που μόνο εκείνη θα μπορούσε να φορέσει! (photos)
Exodos

Δέσποινα Βανδή: Η σικ εμφάνιση και τα παπούτσια που μόνο εκείνη θα μπορούσε να φορέσει! (photos)

Όταν η Δέσποινα Βανδή κάνει έξοδο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προκαλέσει το ενδιαφέρον με τις στυλιστικές επιλογές της. 

Και προσφάτως έκανε μία εμφάνιση που πράγματι ήταν χάρμα οφθαλμών.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια και παρουσιάστρια χθες έδωσε το παρών στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Γιώργου Καπουτζίδη, και όπως ήταν αναμενόμενο, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της με τις στυλιστικές επιλογές της.

Ένα κρουαζέ μακρύ σακάκι με λεπτή ρίγα σε μελιτζανί χρώμα και τα εντυπωσιακά αξεσουάρ της, έγιναν αντικείμενο συζήτησης μιας και οι ενδυματολογικές και στυλιστικές της επιλογές ήταν ό,τι έπρεπε για την περίσταση.

Εκείνο πάντως που τράβηξε τα βλέμματα στην εμφάνισή της ήταν τα εκκεντρικά παπούτσια της. Ένα uncle boot σε ασημί-χρυσό χρώμα με πολύ εντυπωσιακή αγκράφα έκανε ξεχωριστό το όλο λουκ. Αν και πολύ... φανταχτερά ως αξεσουάρ, μόνο γυναίκες που τολμούν σαν τη Δέσποινα Βανδή θα μπορούσαν να το υποστηρίξουν.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, σε πολύ καλή διάθεση ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο στην παρουσίαση του βιβλίου του καλού της φίλου που έγινε σε κεντρικό βιβλιοπωλείο στην Αθήνα.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση και πάρτε ιδέες από τις προτάσεις της Δέσποινας Βανδή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved