Μπουρδούμης-Δροσάκη: Πρώτη έξοδος και χαμόγελα ευτυχίας μετά τη δημόσια πρόταση γάμου! (pics)
Exodos

Μπουρδούμης-Δροσάκη: Πρώτη έξοδος και χαμόγελα ευτυχίας μετά τη δημόσια πρόταση γάμου! (pics)

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τις τελευταίες ημέρες έχει στο πρόσωπό του το πιο όμορφο χαμόγελό του αφού όλα δείχνουν να του πηγαίνουν πρίμα στην προσωπική του ζωή!

Ο αγαπημένος ηθοποιός μόλις πριν από μερικά βράδια έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Λένα Δροσάκη και μάλιστα ενώπιον πολύ κόσμου αφού έγινε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Το ζευγάρι, παρ' όλο που για πολύ καιρό στην αρχή της σχέσης του κατάφερε να κρατήσει τον έρωτά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γενικότερα, στη συνέχεια, απέφευγε να εκτείθεται και πολύ, πλέον δεν έχει κανένα λόγο να κρύβει την ευτυχία του που θα ολοκληρωθεί σύντομα με τον ερχομό του πρώτου παιδιού του.

Το βράδυ που ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του εκείνος γονάτισε και τη ρώτησε από μικροφώνου αν θα τον παντρευτεί. Μάλιστα της πέρασε στο χέρι ένα υπέροχο μονόπετρο και εκείνη, έχοντάς τα... χαμένα, χρειάστηκε αρκετή ώρα να του απαντήσει το μεγάλο "ναι".

Το θέμα είναι πως το ζευγάρι τώρα πάει ολοταχώς για γάμο, αν και κανείς δεν γνωρίζει αν οι δυο τους θα παντρευτούν πριν τον ερχομό του πελαργού ή θα κάνουν θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους.

Το θέμα είναι πάντως, ότι προς το παρόν απολαμβάνουν την ευτυχία τους και μάλιστα έκαναν ήδη και την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά την πρόταση γάμου τους. Οι δυο τους έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης Οι Μάρτυρες των Αθηνών που έχει γράψει και σκηνοθετεί ο Μάνος Καρατζογιάννης και σ' αυτή παίζουν οι Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, Εβίτα Ζημάλη, Θεοδώρα Μαστρομηνά, Μάρκος Μπούγιας, Γιώργος Παπαπαύλου, Μαριέτα Σγουρδαίου, Αθηνά Τσιλύρα και Κατερίνα Φωτιάδη.

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη πρεμιέρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved