Θεατρική βραδιά για τους επώνυμους! Υπέροχες εμφανίσεις και σικ επώνυμες κυρίες (Photos)
Exodos

Θεατρική βραδιά για τους επώνυμους! Υπέροχες εμφανίσεις και σικ επώνυμες κυρίες (Photos)

Μια όμορφη θεατρική βραδιά. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24-02) η πρεμιέρα της παράσταση «Το σπίτι της μαμάς» στη θεατρική σκηνή Αθηναϊς.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε κοντά στους πρωταγωνιστές ενώ ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση.

Υπέροχες εμφανίσεις και σικ επώνυμες κυρίες μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Η Θεατρική Σκηνή Αθηναϊς παρουσιάζει για την σεζόν 2020-2021 την κωμωδία «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ», βασισμένο σε θεατρικό έργο του Αμερικανού συγγραφέα NielSimon,με την υπογραφή του σκηνοθέτη Βασίλη Μυριανθόπουλου, αναμφισβήτητα θα είναι η θεατρική κωμωδία της χρονιάς.Ανατροπές,έμμεσα ηθικά διδάγματα και γέλιο μέχρι δακρύων


Λίγα λόγια για το έργο
Ο Τζίμυ αποφασίζει μετά από 23 χρόνια γάμου, να γευτεί για πρώτη φορά τον έρωτα μιας άλλης γυναίκας, τρείς με πέντε,στο σπίτι της μαμάς την ώρα όπου αυτή θα λείπει. Πρώτα την Άνοιξη... μετά το Καλοκαίρι...και τέλος τον Χειμώνα ... Άνοιξη: Η Νάνσυ παντρεμένη με έναν σατράπη σύζυγό θέλει να ζήσειστιγμές απαγορευμένου έρωτα. Η ρομαντική κατάσταση που είχε φανταστεί ο Τζίμυ αποτυγχάνει.

Καλοκαίρι : Η Λίλυ ένα κορίτσι με τον αέρα μεγάλου ταλέντου υποκριτικής και τραγουδιού δίνει την εντύπωση στον Τζίμυ ότι είναι μια εύκολη λεία για να περάσει ένα παθιασμένο ερωτικό μεσημέρι...η τρέλα της όμως του τα χαλάει. Χειμώνας: Η Τζένη φίλη της γυναίκας του Τζίμυ παντρεμένη και αυτή θέλει να εφαρμόσει αυτό που της δίδαξε ο σύζυγος της, ότι η απιστία νομιμοποιείται.Το άγχος της να μην διαρρεύσει η μυστική τους συνάντηση καταστρέφει την ερωτική του διάθεση. Έτσι η απόπειρα του Τζίμυ να εκπλήρωση τα ερωτικά απωθημένα του στο σπίτι της μαμάς τον οδηγούν.

Δείτε φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved