Κομψές εμφανίσεις και λαμπερές παρουσίες σε θεατρική έξοδο για φίλους (Photos)
Exodos

Κομψές εμφανίσεις και λαμπερές παρουσίες σε θεατρική έξοδο για φίλους (Photos)

Μια θεατρική βραδιά για φίλους στο θέατρο Ολύμπια για την παράσταση Chicago.

Λαμπερές εμφανίσεις και σικ παρουσίες μαγνήτισαν τα βλέμματα και «έκλεψαν» την παράσταση. Επώνυμες κύριες επέλεξαν όμορφα και μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.

Το Chicago πραγματεύεται τον κυνισμό των media και τις αδικίες του δικονομικού συστήματος ενώ βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν τη δεκαετία του 1920. Η σκηνοθεσία και οι πρωτοποριακές χορογραφίες του Bob Fosse έμειναν στην ιστορία.
Συνολικά έχει τιμηθεί με 6 βραβεία Tony, 2 βραβεία Olivier, 5 βραβεία κριτικών (Drama Desk Awards), αλλά και το βραβείο Grammy για το καλύτερο Musical Album το 1998. Έχει παρουσιαστεί σε μεγάλα θέατρα σε όλο τον κόσμο, από την πόλη του Μεξικού μέχρι τη Μόσχα και από το Σάο Πάολο μέχρι τη Νότιο Αφρική.


Το 2002 το Chicago έγινε ταινία σε σκηνοθεσία και χορογραφίες Rob Marsall. Κέρδισε 6 βραβεία Oscar, ανάμεσα σε αυτά και το Oscar καλύτερου μιούζικαλ που μέχρι τότε ανήκε στο «Oliver» από το 1969. Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν η Catherine Zeta-Jones, η Renée Zellweger, ο Richard Gere και η Queen Latifah.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved