Όρνιθες-Επίδαυρος: Επιτυχημένη παράσταση, παρά τη βροχή και τον... κορονοϊό!
Exodos

Όρνιθες-Επίδαυρος: Επιτυχημένη παράσταση, παρά τη βροχή και τον... κορονοϊό!

Παρά την καταρρακτώδη βροχή που υπήρχε στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας λόγω της κακοκαιρίας Θάλεια, η παράσταση Όρνιθες στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσίασε στο αρχαίο Αργολικό θέατρο την αγαπημένη, διαχρονική κωμωδία του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα και μετάφραση Κ. Χ. Μύρη, με εξαιρετικούς συντελεστές. Τους κεντρικούς ρόλους ερμήνευσαν ο Ταξιάρχης Χάνος και ο Χρήστος Στέργιογλου, πλαισιωμένοι από πολυπληθή θίασο ηθοποιών και χορευτών.

Παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούσαν, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση, με τους συντελεστές να κερδίζουν το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού για τις μοναδικές ερμηνείες τους.

Μία από τις ξεχωριστές στιγμές της παράστασης ήταν όταν επί σκηνής εμφανίστηκε... ο κορονοϊός, ένα τρικ των συντελεστών για να είναι και... επίκαιροι!

Πώς θα μπορούσε να ξεχαστεί όμως η πανδημία, όταν στην είσοδο του αρχαίου θεάτρου μοιράζονταν μάσκες αφού είναι υποχρεωτικές για το κοινό που ήθελε να παρακολουθήσει την παράσταση;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved