Θεατρική έξοδος στην Αθήνα για το έργο «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα»
Exodos

Θεατρική έξοδος στην Αθήνα για το έργο «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα»

Τώρα που επέστρεψαν οι περισσότεροι στη "βάση" τους, την Αθήνα, σειρά είχε μία όμορφη θεατρική βραδιά με το έργο «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» που ανέβηκε στο Κηποθέατρο Παπάγου.

Υπάρχει ζωή χωρίς ψέμα; Μπορεί ένας άνθρωπος να προσεγγίζει μόνο με ειλικρίνεια καθετί που συμβαίνει στη δική του ζωή αλλά και των γύρω του; Πώς γίνεται, ενώ είσαι διάνοια στα μαθηματικά, να μην μπορείς να ενταχθείς στο κοινωνικό σύνολο με την ίδια άνεση που λύνεις μια δύσκολη εξίσωση;

Ένας τέτοιος τύπος με ιδιαίτερα χαρίσματα, που πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ, είναι ο δεκαπεντάχρονος Κρίστοφερ, ο ήρωας του πολυβραβευμένου μυθιστορήματος του Μαρκ Χάντον «Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα».

Σε αυτόν τον ρόλο είδαμε τον ηθοποιό Γιάννη Νιάρρο ο οποίος δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στην παράσταση που περιοδεύει ανά την Ελλάδα. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και φυσικά χθες το βράδυ την παρακολούθησε πλήθος κόσμου, ανάμεσά τους και πολλοί εξέχοντες καλλιτέχνες. Μεταξύ άλλων ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τους Γιάννη Τσιμιτσέλη και Κατερίνα Γερονικολού που πόζαραν ευδιάθετοι και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες είναι ανανεωμένοι και... μαυρισμένοι.

Επίσης, εκεί έδωσαν το παρών η Λυδία Κονιόρδου και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες. Δείτε την gallery με τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved