Θέατρο Άλσος: Παρέλαση επωνύμων για τον Τάκη Ζαχαράτο! (photos)
Exodos

Θέατρο Άλσος: Παρέλαση επωνύμων για τον Τάκη Ζαχαράτο! (photos)

Sold out συνεχίζουν να είναι οι θεατρικές παραστάσεις του Τάκη Ζαχαράτου με τίτλο "Έλα μια βόλτα" που ανεβαίνει από το καλοκαίρι στο Θέατρο Άλσος

Ο υπερταλαντούχος καλλιτέχνης για ακόμα μία βραδιά συγκέντρωσε πλήθος επωνύμων αλλά και απλού κόσμου που έσπευσε στο πλήρως ανακαινισμένο θέατρο για να διασκεδάσει και να γελάσει με την ψυχή του με την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου.

Και όταν πλέον εκείνος έδωσε επί σκηνής τον καλύτερό του εαυτό, όπως κάνει κάθε φορά που έχει παράσταση, υποδέχτηκε τους καλούς του φίλους στο καμαρίνι του.

Έκανε όμως μία εξαίρεση και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων όταν είδε κάτω από τη σκηνή τον θρύλο της μουσικής και του ελληνικού κινηματογράφου Μίμη Πλέσσα με τη σύζυγό του Λουκίλα Καρέρ.

Στο θέατρο Άλσος επίσης βρέθηκαν ο Σάκης Τανιμανίδης με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και τους κουμπάρους τους Μίλτο Καμπουρίδη και Μαρίνα Βερνίκου αλλά και ο Ρένος Ρώτας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, o Παναγιώτης Χατζιδάκης με την εγκυμονούσα σύντροφό του, η Τίνα Μεσσαροπούλου και πολλοί ακόμα.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη θεατρική βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved