The Bachelor: Κάποτε... σφάζονταν για τον Βασιλάκο αλλά πλέον βγαίνουν μαζί!
Exodos

The Bachelor: Κάποτε... σφάζονταν για τον Βασιλάκο αλλά πλέον βγαίνουν μαζί!

The Bachelor: Μπορεί η Άννυ Βασίλα και Μάγδα Ντάλα κατά τη διάρκεια της "θητείας" τους στο ριάλιτι αγάπης να... σφάζονταν για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, όμως πλέον, εκτός, δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα!

Οι δύο καλλονές που γνωρίσαμε μέσα από το συγκεκριμένο ριάλιτι του Alpha οι οποίες μάλιστα είχαν κληθεί από τον Παναγιώτη σε ένα δείπνο για τρεις και αντάλλαξαν αρκετές πικρές κουβέντες, φαίνεται πως έχουν αφήσει τα πάντα στο μακρινό παρελθόν και έχουν έρθει κοντά. Ή τέλος πάντων επιλέγουν να διασκεδάσουν μαζί. Γιατί ο φακός του gossip-tv τις εντόπισε μαζί σε έξοδό τους στο Pasaji καλεσμένες του Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Τα δύο κορίτσια έδειξαν να απολαμβάνουν τη βραδιά μαζί και να χαίρονται κάθε τους στιγμή, αυτή τη φορά σε... ειρηνική και όχι εμπόλεμη ζώνη όπως συνέβαινε μέσα στο The Bachelor.

Βλέπετε, το μεγαλύτερο κοινό που έχουν είναι ότι δεν κατάφεραν τελικά να κατακτήσουν την καρδιά του Bachelor ο οποίος για κάθε μία από τις παραπάνω που έδιωξε από το παιχνίδι είπε πως δεν είχε καταφέρει να αποκτήσει μαζί τους χημεία.

Δείτε φωτογραφίες των δύο κοριτσιών από την έξοδό τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved