Φιλιππίδης και Γκοτσόπουλος έκαναν πρεμιέρα και ήταν όλοι εκεί! (photos)
Exodos

Φιλιππίδης και Γκοτσόπουλος έκαναν πρεμιέρα και ήταν όλοι εκεί! (photos)

Μία από τις πιο λαμπερές πρεμιέρες του φετινού θεατρικού και πολύ δύσκολου χειμώνα, ήταν αυτή του θεάτρου Μουσούρη σε ένα έργο όπου πρωταγωνιστούν ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Ο λόγος για το έργο «Την Πέμπτη, κύριε Γκρην» («Visiting Mr. Green») του Τζεφ Μπάρον, όπου ο Πέτρος Φιλιππίδης εκτός από ένας εκ των δύο πρωταγωνιστών, κρατάει και τον ρόλο του σκηνοθέτη στο θέατρο όπου δημιουργεί τα τελευταία 17 χρόνια, το Θέατρο Μουσούρη.

Μαζί του, ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό μέσα από τον ρόλο του ως Λάμπρος στις πολύ επιτυχημένες Άγριες Μέλισσες.

Όσο για το έργο, πρόκειται για το πρώτο έργο του πολυβραβευμένου συγγραφέα Τζεφ Μπάρον, το οποίο, από τότε που ανέβηκε στη Νέα Υόρκη, έχει παρουσιαστεί σε 40 χώρες με πάνω από 400 θεατρικά ανεβάσματα και έχει μεταφραστεί σε 22 γλώσσες.

Η πρώτη φορά που είχε ανέβει στη χώρα μας ήταν από τον Γιώργο Μιχαλακόπουλο το 2000 στο θέατρο Ροές.

Το βράδυ της Παρασκευής η παράσταση στο θέατρο Μουσούρη έκανε λαμπερή πρεμιέρα και φυσικά όλοι οι φίλοι των δύο πρωταγωνιστών αλλά και απλοί θεατρόφιλοι βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν τις ερμηνείες τους για τις οποίες καταχειροκροτήθηκαν.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved