Πρώην παίκτες του Big Brother στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά την έξοδό τους από το σπίτι!
Exodos

Πρώην παίκτες του Big Brother στην πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά την έξοδό τους από το σπίτι!

Παρελθόν αποτελούν πλέον από το Big Brother ο Μελέτης, ο Νικόλας και η Σοφία και είπαν να βγουν να τα πιούν για να θυμηθούν τις όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές που μοιράστηκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. 

Οι τρεις πρώην παίκτες του ριάλιτι εγκλεισμού βρέθηκαν στο Mio Princesa και απόλαυσαν δροσερά κοκτέιλ αλλά και κουβεντούλα, έχοντας πολλά να συζητήσουν για την κοινή εμπειρία τους μέσα στο σπίτι του Big Brother.

Και δεν ήταν οι μόνοι που έδωσαν το παρών στο κάλεσμα του Νεκτάριου Σκαμνάκη αφού ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και άλλους πρώην παίκτες reality παιχνιδιών.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα μοίρασαν χαμόγελα στον φακό, ενώ και ο Γιάννης Σπαλιάρας του Survivor πόζαρε με εντυπωσιακές παρουσίες όπως η My Style Rocks Βρισιήδα Ανδριώτου. Στο κάλεσμα επίσης βρέθηκε και η Αθηνά Χρυσαντίδου που γνωρίσαμε από το Power of Love αλλά και η Κατερίνα Πεφτίτση, το plus size model που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Οι επίσης Survivors Ελένη Χαμπέρη, Γιώργος Παπαδόπουλος και Νικόλ Μαυρίδη είχαν δημιουργήσει τη δική τους παρέα στην οποία λίγο αργότερα προστέθηκε και η Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved