Βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και φορούσαν το... ίδιο φόρεμα!
Exodos

Βρέθηκαν στην ίδια εκδήλωση και φορούσαν το... ίδιο φόρεμα!

Για μία γυναίκα που θέλει πάντα να ξεχωρίζει, η εμφάνιση στην ίδια εκδήλωση με μία άλλη εντυπωσιακή παρουσία που φοράει το ίδιο ακριβώς φόρεμα, θεωρείται μάλλον... καταστροφικό.

Στην περίπτωση βέβαια των κοριτσιών που εμφανίστηκαν προ ημερών στην ίδια εκδήλωση, δεν ήταν και τόσο... καταστροφικό αφού το διασκέδασαν και μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί. Έτσι, για να τρολάρουν τη στιγμή.

Ο λόγος για την Άρτεμη Αστεριάδη και τη Στέλλα Μιζεράκη που φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να υποψιαστούν πως θα είχαν την ίδια... έμπνευση για την έξοδό τους στο Kiouzin, καλεσμένες και οι δύο του Νεκτάριου Σκαμνάκη.

Οι δύο εντυπωσιακές κυρίες φορούσαν το ίδιο μίνι λεοπάρ φόρεμα με ακριβώς την ίδια μαύρη ζώνη στη μέση και ελάχιστες διαφοροποιήσεις στο όλο στυλ.

Η μεν Άρτεμη είχε συνδυάσει το φόρεμα με μαύρες μπότες, η δε Στέλλα Μιζεράκη προτίμησε ψηλοτάκουνα μαύρα σανδάλια για πιο formal εμφάνιση.

Λίγοι όμως πρόσεξαν τις διαφορές ανάμεσα στις δύο κυρίες οι οποίες έδειξαν να το διασκεδάζουν με αυτή τη σύμπτωση.

Η κάθε μία όμως έχει το στυλ και αλοίμονο αν ένα μόνο φόρεμα, έστω και με τόσο κραυγαλέο πριντ, μπορούσε να καθορίσει το στυλ μιας γυναίκας.

Στο ίδιο event το παρών έδωσαν και πολλοί άλλοι celebs. Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved