Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Κάποτε στο Βοσπόρο»
Exodos

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Κάποτε στο Βοσπόρο»

Η πρεμιέρα της παράστασης «Κάποτε στο Βόσπορο» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και παρά την κακοκαιρία το βράδυ της Πέμπτης (14-10) στο θέατρο Βεάκη με ανανεωμένο καστ.

Το νέο έργο του Άκη Δήμου εξιστορεί τα δύσκολα χρόνια του διωγμού των Ρωμιών, συμβάντα τα οποία δεν είχαν ποτέ πριν παρουσιαστεί στο κοινό σε μορφή θεατρικού ή ταινίας.

Τον ρόλο του Ιεροκλή Μιχαηλίδη πλέον αναλαμβάνει ο Γιώργος Αρμένης και στον θίασο προστίθεται ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Στον 16μελή θίασο επιστρέφουν οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Δημήτρης Πιατάς, Θεοφανία Παπαθωμά, Ευαγγελία Μουμούρη, Ελένη Καρακάση, Παρθένα Χοροζίδου, Ντίνος Σπυρόπουλος, Νεφέλη Κουλούρη, Χλόη Μάντζαρη.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Το «Κάποτε στο Βόσπορο» είναι μία πρωτότυπη αποτύπωση της ιστορίας της Κωνσταντινούπολης, αφού συνδυάζει δράμα, έρωτα, αγωνία και χιούμορ για να διηγηθεί τα τραγικά γεγονότα του 1955 και τη νοσταλγία των Ελλήνων για την αγαπημένη τους Πόλη.

Ανατρέχοντας πότε στο παρελθόν και πότε στο παρόν, οι πρωταγωνιστές μοιράζονται τις εμπειρίες και αναμνήσεις τους, αναπολώντας τα όσα έχασαν. Το έργο είναι μια υπενθύμιση της θλιβερής αυτής περιόδου για τους κατοίκους της Κωνσταντινούπολης αλλά κι ένας τρόπος εξύμνησής τους και κατ’ επέκταση, εορτασμού της ελληνικής ιστορίας στα πλαίσια της 200ης επετείου του 1821.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved