Steve Μιλάτος-Ηλίας Αικατερινάρης: Αποχώρησαν από Big Brother και GNTM αντίστοιχα και έκαναν έξοδο!
Exodos

Steve Μιλάτος-Ηλίας Αικατερινάρης: Αποχώρησαν από Big Brother και GNTM αντίστοιχα και έκαναν έξοδο!

Την πρώτη βραδινή τους έξοδο μετά τον εγκλεισμό τους ο μεν Steve Μιλάτος στο Big Brother, ο δε Ηλίας Αικατερινάρης στο σπίτι του GNTM έκαναν οι δύο πρώην παίκτες reality!

Οι δύο γοητευτικοί νέοι μπορεί να αποτελούν πλέον παρελθόν για τα realities στα οποία συμμετείχαν, όμως όπως γνωρίζουμε όλοι, η ζωή συνεχίζεται και οι ίδιοι είπαν να βγουν για να διασκεδάσουν σε μία από τις πρώτες βραδινές εξόδους τους μετά από τις παραπάνω εμπειρίες τους.

Ο ξανθός πλέον Steve ο οποίος και μέσα στην εβδομάδα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά μιλώντας για την εμπειρία του με τον Μεγάλο Αδελφό, δεν θα μπορούσε παρά να προσελκύσει πάνω του τα φωτογραφικά φλας. Στο Κιουζίν όπου βρέθηκε, είχε δώσει ραντεβού με την πρώην συμπαίκτριά του Σύλια Καραμολέγκου η οποία επίσης αποτελεί παρελθόν από το Big Brother.

Οι δυο τους προφανώς είχαν πολλά να πουν. Σε μία άλλη παρέα λίγο πιο δίπλα ήταν και ο Ηλίας του GNTM, ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού κύκλου του παιχνιδιού που όμως λόγω κακής ημέρας, είχε και κακή απόδοση σε μία δοκιμασία του ριάλιτι του Star και έτσι βρέθηκε εκτός παιχνιδιού.

Την ίδια βραδιά στο συγκεκριμένο μαγαζί βρέθηκαν επίσης ο Στράτος τζώρτζογλου με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, ο περυσινός νικητής της Φάρμας Κώστας Γκρέκας και πολλοί ακόμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved