Σασμός: Ο Μαθιός πήγε θέατρο με την κούκλα γυναίκα του–Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το σικ σύνολο
Exodos

Σασμός: Ο Μαθιός πήγε θέατρο με την κούκλα γυναίκα του–Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το σικ σύνολο

Έκλεψε τις εντυπώσεις η σύζυγός του Δημήτρη Λάλου με το σικ σύνολό της και το λαμπερό της χαμόγελο!

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε τον τηλεοπτικό Μαθίο παρέα με την γοητευτική σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου.

Χαμογελαστοί και με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους, ο Δημήτρης Λάλος και η Έλενα Μαυρίδου πόζαραν μαζί και μαγνήτισαν τα βλέμματα.

Η ηθοποιός επέλεξε ένα υπέροχο σύνολο, φόρεσε ένα μαύρο κλασσικό φόρεμα που αναδείκνυε την καλοσχηματισμένη σιλουέτα της και ολοκλήρωσε το look της με ένα κόκκινο σικ σακάκι.

Η γυναίκα του είναι η Έλενα Μαυρίδου και είναι καταξιωμένη και βραβευμένη Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στη Δράμα. Είναι 42 ετών. Είναι μία πανέμορφη γυναίκα και από το 2017 και έχει αποκτήσει μία κόρη με τον Λάλο.

Αποφοίτησε από την Δραματική σχολή του Κρατικού θεάτρου Βορείου Ελλάδας (Κ.Θ.Β.Ε). Φοίτησε το τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ. Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική σε ηλικία 22 ετών.
Αυτή την περίοδο κάνει σεμινάρια υποκριτικής και πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Ο Λάμπρος του Δ. Σολωμού”.

Πρόσφατα ο ηθοποιός είχε πει: «Η κόρη μου είναι 4 ετών. Έχουμε μια καταπληκτική σχέση. Μου αρέσει πάρα πολύ να βρίσκομαι μαζί της. Προσπαθώ να μεγαλώσω μαζί με το παιδί μου. Δεν θέλω να είμαι από τους πατεράδες που δεν ξέρουν τα γενέθλια και το νούμερο παπουτσιού των παιδιών τους.

Ζήτησα τη γνώμη της συζύγου μου για τον Σασμό. Η σύζυγός μου με καθοδηγεί και με συμβουλεύει στη ζωή. Για να είμαι στον Σασμό μου είπε ναι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved