Πλήθος κόσμου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ανάμεσα σε δυο κόσμους»
Exodos

Πλήθος κόσμου στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ανάμεσα σε δυο κόσμους»

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ανάμεσα σε δυο κόσμους» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ της Τρίτης (15-02) στο Σύγχρονο Θέατρο

Πρόκειται για την τελευταία και πιο διάσημη νουβέλα του Ιβάν Τουργκένιεφ (Κλάρα Μίλιτς) και είναι μια ερωτική και μεταφυσική ιστορία βασισμένη σε αληθινό γεγονός, όπως την κατέγραψε με μοναδικό τρόπο ο Ρώσος κλασικός συγγραφέας.

Στην παράσταση έδωσε το "παρών" πλήθος κόσμου που καταχειροκρότησε τους πρωταγωνιστές.


Υπόθεση
Ο νεαρός Γιάκοφ ζει επτά χρόνια κλεισμένος στο σκοτεινό του δωμάτιο. Η μοναδική του ανθρώπινη επαφή και επικοινωνία είναι με την προστατευτική θεία του με την οποία και συγκατοικεί και μ’ έναν πληθωρικό φίλο του ο οποίος τον επισκέπτεται συχνά στο σπίτι. Ο Γιάκοφ σε μία από τις σπάνιες εξόδους του στη νυχτερινή Μόσχα γνωρίζει την Κλάρα, ένα ανερχόμενο αστέρι της όπερας, η οποία έχει μόλις εγκατασταθεί στη Μόσχα αφήνοντας πίσω την οικογένειά της και την αγαπημένη της αδερφή. Μεταξύ των δύο νέων αναπτύσσεται μια ιδιόμορφη ερωτική έλξη. Ο Έρωτας που κατακλύζει τους δύο νέους, έρχεται σαν σίφουνας που αναιρεί τις φυσικές σταθερές του γήινου κόσμου, αποκαλύπτοντάς τους την ουσία της ανθρώπινης ζωής και ύπαρξης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved