Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες (photos)
Exodos

Λαμπερή θεατρική πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες (photos)

Επίσημη πρεμιέρα έκανε η παράσταση Ο Φονιάς που ανεβαίνει στο θέατρο Βικτώρια έγινε το βράδυ της Παρασκευής. 

Το έργο του Μήτσου Ευθυμιάδη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Διαμαντόπουλου συγκέντρωσε πριν από μερικά βράδια πολλούς θεατρόφιλους στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης που ανεβαίνει στο θέατρο Βικτώρια.

Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα της μεταπολιτευτικής περιόδου που αποτελεί αφιέρωμα στη μνήμη του σπουδαίου δημιουργού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2003.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Τζώνη Θεοδωρίδης, Γιώργος Χριστοδούλου, Αντώνης Αλεξίου και Λουκία Παπαδάκη οι οποίοι χάρισαν στη σκηνή τον καλύτερό τους εαυτό για μοναδικές ερμηνείες.

Λίγα λόγια για το έργο

Δεκαετία του ΄70. Μια βροχερή μέρα μέσα σε ένα μικροαστικό σπίτι τέσσερα πρόσωπα έρχονται αντιμέτωπα με το ένοχο παρελθόν τους. Ο Σάββας, ο Ταρζάν, η Μαρία και ο Γιάννης, θύτες και θύματα των προσωπικών τους τραγωδιών αγωνίζονται να υπάρξουν μέσα σε μια ηθικά διεφθαρμένη κοινωνία.

Η αλήθεια του καθένα ξεχωριστά ορθώνεται σαν φάντασμα να τον κατασπαράξει. Θα έρθει η κάθαρση τελικά;

Μετά την παράσταση, οι πρωταγωνιστές δέχτηκαν τα συγχαρητήρια από τους επισκέπτες του θεάτρου που την είχαν παρακολουθήσει και φυσικά φωτογραφήθηκαν με καλούς φίλους τους. Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved