Charity Dinner με επώνυμες παρουσίες!
Exodos

Charity Dinner με επώνυμες παρουσίες!

Ένα charity dinner στάθηκε η αφορμή για να βρεθούν μετά από καιρό πολλοί επώνυμοι φίλοι. 

Η Dr. Vet Νικολέτα Σερέτη στο πλαίσιο της δραστηριότητάς της για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε σχέση με τις ανάγκες των τετράποδων φίλων μας, πραγματοποίησε ένα μοναδικό Charity Dinner για την υποστήρξη της Εθελοντικής Ένωσης Φιλόζωων Πετρούπολης - “Save the Tails” στο εστιατόριο “Rakkan Athens” με εκλεκτούς καλεσμένους, παρουσία της ambassador της ένωσης και αγαπημένης ηθοποιού Τζόυς Ευείδη.

Πλήθος επωνύμων από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια, με σκοπό κανένα ζώο να μην υποφέρει αβοήθητο στους δρόμους.

Η Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης - “Save the Tails”, εδώ και 5 χρόνια φιλοξενεί στο καταφύγιο κατά μέσο όρο 15 ζώα και κατά κύριο λόγο ηλικιωμένα, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης φροντίδας.

Με στόχο την καθημερινή μέριμνα για την φροντίδα των αδέσποτων, παρέχουν μέσω του καταφυγίου σίτιση, πόσιμο καθαρό νερό και φάρμακα, ενώ επίσης αναλαμβάνουν τη σίτιση και τις στειρώσεις γατών που βρίσκονται σε γειτονιές, την περίθαλψη αρρώστων ή χτυπημένων ζώων και τη φιλοξενία τους προσωρινά μέχρι να βρεθεί μόνιμο σπίτι.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery από την όμορφη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved