Ματωμένος Γάμος: Η πρεμιέρα της Καλλιόπης του Σασμού και οι λαμπερές παρουσίες!
Exodos

Ματωμένος Γάμος: Η πρεμιέρα της Καλλιόπης του Σασμού και οι λαμπερές παρουσίες!

Η τηλεοπτική Καλλιόπη, ή αν προτιμάτε η Μαρία Τζομπανάκη έκανε πρεμιέρα με την παράσταση "Ματωμένος Γάμος" και φυσικά όχι μόνο αποθεώθηκε μαζί με τους υπόλοιπους σπουδαίους συντελεστές αλλά δέχτηκε και πολλές αγκαλιές από αγαπημένους συναδέλφους. 

Πρόκειται για το αριστούργημα του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη με τη Μαρία Τζομπανάκη να κρατάει τον κεντρικό ρόλο της μάνας.

Η μουσική της παράστασης είναι πρωτότυπη και φέρει την υπογραφή του Αλκίνοου Ιωαννίδη με τους στίχους του Νίκου Γκάτσου και μάλιστα η μουσική παιζόταν ζωντανά από τους ηθοποιούς.

Εκτός από τη Μαρία Τζομπανάκη πρωταγωνιστικούς ρόλους στην παράσταση κρατούν επίσης ο Νίκος Πουρσανίδης, η Μαρία Χάνου, η Μαριάννα Πολυχρονίδη και ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης που χθες το βράδυ (22/6) αποθεώθηκαν για τις ερμηνείες τους στο Κατράκειο θέατρο απ' όπου και ξεκίνησε η περιοδεία της παράστασης και θα συνεχιστεί μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου.

Μετά το τέλος της παράστασης, πολλοί ήταν οι συνάδελφοι των ηθοποιών αλλά και αγαπημένα τους πρόσωπα που έσπευσαν στα καμαρίνια για να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved