Μαρίζα Ρίζου: Τραγούδησε ξυπόλυτη στη συναυλία της! Η έκπληξη της Δανάης Μπάρκα και οι αγκαλιές
Exodos

Μαρίζα Ρίζου: Τραγούδησε ξυπόλυτη στη συναυλία της! Η έκπληξη της Δανάης Μπάρκα και οι αγκαλιές

Στο θέατρο Άλσος έδωσε συναυλία η Μαρίζα Ρίζου και φυσικά αποθεώθηκε από το κοινό που έσπευσε να την απολαύσεις στις μοναδικές ερμηνείες της. 

Η τραγουδίστρια και μέλος της κριτικής επιτροπής του X Factor έδειξε από το πρώτο λεπτό που βρέθηκε στη σκηνή πως είχε πολύ κέφι και δεν χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα για να παρασύρει και το κοινό της σε ένα απίθανο μουσικό ταξίδι με παλιές και νεότερες επιτυχίες της αλλά και τραγούδια που έχουν ιστορία στον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου.

Με πολλή ενέργεια και όρεξη, η Μαρίζα Ρίζου δεν σταμάτησε να χορεύει, να τραγουδάει και να παρακινεί τον κόσμο να συμμετάσχει στη συναυλία η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Και όλα αυτά μάλιστα ξυπόλυτη και με ένα αέρινο ρούχο που την έκανε να μοιάζει σαν... αερικό!

Μία από τις όμορφες στιγμές της βραδιάς για την ίδια ήταν όταν ανάμεσα στο πλήθος ξεχώρισε την καλή της φίλη Δανάη Μπάρκα που μόλις την είδε κατέβηκε από τη σκηνή και έσπευσε να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει.

Φυσικά, οι δύο φίλες είχαν αρκετό χρόνο μετά τη συναυλία να τα πουν στα παρασκήνια, μοιράζοντας χαμόγελα και πόζες στους φωτογραφικούς φακούς.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved