Πλήθος επωνύμων απόλαυσε την παράσταση «Τι ζούμε ρε;» στο θέατρο Άλσος
Exodos

Πλήθος επωνύμων απόλαυσε την παράσταση «Τι ζούμε ρε;» στο θέατρο Άλσος

Χαμός για μια ακόμη βραδιά στο θέατρο Άλσος για την εξαιρετική παράσταση «Τι ζούμε ρε;».

Πλήθος επωνύμων βρέθηκαν στο Θέατρο Άλσος για να παρακολουθήσουν την επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου, «Τι ζούμε ρε;», μία από τις καλύτερες θεατρικές παραστάσεις του φετινού καλοκαιριού.

Ανάμεσα σε αυτούς ο φωτογραφικός μας φακός απαθανάτισε τους: Ζέτα Μακρυπούλια, Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, Ματίνα Νικολάου, Μαρία Ιωαννίδου, Γιώργο Παπαδάκη με την σύζυγό του, Τίνα Παπαδέλλη, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Τάνια Τσανακλίδου και πολλούς ακόμη.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου παρουσιάζει μια νέα σπαρταριστή επιθεώρηση, που τα κείμενα της … δεν θα «αφήσουν κανέναν ασχολίαστο»!

Μια τρελή, κωμική ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό!

Ένας καθρέφτης που σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται, που παραμορφώνει και μεγεθύνει. Μια επιθεώρηση όπου πάνω στην σκηνή θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει η Δεξιά με την Αριστερά, ο Πούτιν με τον Μπάιντεν, η νοικοκυρά με την νεολαία. Μια παρέλαση της νεοελληνικής παραπραγματικότητας και παράνοιας που μας ταλαιπωρεί όλους και μόνη διέξοδος είναι να μπορούμε να γελάμε με αυτή!

Ο προαιώνιος ρόλος της επιθεώρησης είναι να παίρνει το βαρύ και να το κάνει ελαφρύ, το ψυχικό βάρος να το κάνει γέλιο!

Μαζί με την Δήμητρα Παπαδοπούλου παίζουν στη σκηνή του Άλσους οι εξαιρετικοί ηθοποιοί (αλφαβητικά): Θοδωρής Αθερίδης, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Αποστολάκης, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Κοκκίδου, Κώστας Κόκλας, Αντώνης Κρόμπας, Ροζαμάλια Κυρίου, Νίκη Λάμη, Αντώνης Λουδάρος, Στράτος Λύκος, Πάνος Μουζουράκης, Παρθένα Χοροζίδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved