Μάγεψε η Άννα Βίσση στη συναυλία της στο θέατρο Άλσος! Ο Καρβέλας και οι λαμπερές παρουσίες!
Exodos

Μάγεψε η Άννα Βίσση στη συναυλία της στο θέατρο Άλσος! Ο Καρβέλας και οι λαμπερές παρουσίες!

Με Rock ενέργεια και πολλή όρεξη ανέβηκε χθες το βράδυ (6/7) στη σκηνή του θεάτρου Άλσος η Άννα Βίσση και φυσικά χάρισε στους θεατές τις μοναδικές μουσικές στιγμές και συγκινήσεις.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησε τις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος αλλά και πολλά νέα της τραγούδια, έχοντας ανάμεσα στο κοινό της τον αγαπημένο της σύνθετη Νίκο Καρβέλα.

Μπορεί οι δυο τους να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια και ο καθένας να έχει τραβήξει το δρόμο του στην προσωπική του ζωή, όμως, όπως έχει πολλές φορές τονίσει η Άννα Βίσση στις κατά καιρούς συνεντεύξεις της, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης παραμένει ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της.

Ανάμεσα στο κοινό που έσπευσε να απολαύσει τη συναυλία η οποία θα επαναληφθεί στο Θέατρο Άλσος στις 12 και 13 Ιουλίου ήταν και πολλοί επώνυμοι όπως η Μαρία Σολωμού με τη φίλη της Κατερίνα Θεοχάρη, η προσφάτως χωρισμένη Έλενα Ασημακοπούλου, Η Ιλένια Williams με την Ελένη Βουλγαράκη αλλά και η Άριελ Κωνσταντινίδη με το Δημήτρη Γιώτη.

Δείτε φωτογραφίες στην γκαλερί παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved