Night Out: Το reunion των πρώην Survivors και πρώτη δημόσια εμφάνιση για δύο φρεσκοπαντρεμένους!
Exodos

Night Out: Το reunion των πρώην Survivors και πρώτη δημόσια εμφάνιση για δύο φρεσκοπαντρεμένους!

Όσο φθινοπωριάζει τόσο πίσω στα στέκια τους επιλέγουν να επιστρέφουν οι celebrities οι οποίοι προ ημερών είπαν να διασκεδάσουν.

Μάλιστα πρώην παίκτες του Survivor έδωσαν ραντεβού σε αγαπημένο τους στέκι για να τα πουν μετά από καιρό και να διασκεδάσουν όλοι μαζί.

Στην ίδια παρέα μάλιστα εντοπίσαμε και δύο φρεσκοπαντρεμένους, την Σταυρούλα Χρυσαειδή με τον σύζυγό της Παναγιώτη Τριβιζά οι οποίοι παντρεύτηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι δύο ερωτευμένοι είχαν πολλά να πουν με τους άλλοτε συμπαίκτες της Σταυρούλας όπως ο Νίκος Γιάννης αλλά και η Άσπα Πρεδάρη, η Σοφιάνα Αβραμάκη, αλλά και οι πιο παλιοί του ριάλιτι επιβίωσης όπως ο Περικλής Κονδυλάτος, η Πελαγία Καζολέα και η Χριστίνα Κεφαλά αλλά και η Καρολίνα Καλύβα.

Στο ίδιο στέκι, το Beluga, το ίδιο βράδυ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε επίσης τον Στράτο Τζώρτζογλου με τη σύζυγό του Σοφία Μαριόλα, την Τέτα Καμπουρέλη, την Ίλντα Κρόνι από το GNTM, την Πηγή Δεβετζή, την Αρτέμιδα Αλεξανδράτου και την Τόνια Κούμπα από το My Style Rocks και πολλούς ακόμα.
Δείτε την gallery με τις λαμπερές παρουσίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved