Θεατρική πρεμιέρα με λαμπερούς καλεσμένους (Photos)
Exodos

Θεατρική πρεμιέρα με λαμπερούς καλεσμένους (Photos)

Με ιδιαίτερα μεγάλη συγκίνηση και ενθουσιασμό υποδέχτηκε το κοινό την πρεμιέρα του έργου «Κοιμώμενος Χαλεπάς... ο σαλός Άγιος» του Άγγελου Ανδρεόπουλου.

Η παράσταση σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου με τον Γιώργη Κοντοπόδη στον ρόλο του Γιαννούλη Χαλεπά, στο Secret Room του θεάτρου Αλκμήνη, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, έκανε το κοινό να ξεσπάσει σε ένα ιδιαίτερα παρατεταμένο και δυνατό χειροκρότημα στο φινάλε της παράστασης.


Το «παρών» έδωσαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι: Μαρία Αλιφέρη, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Τζένη Ζαχαροπούλου, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Αντώνης Τσιπιανίτης, Σπύρος Μιχαλόπουλος, Δημήτρης Γιώτης, Σωτήρης Σκάντζικας, Γιάννης Μωραΐτης, Βασίλης Θεοδώρου, Γιάννης Αργυρούδης, Ντίνος Σούτης, Μαρία Τσαμτσάκη, Αναστάσιος Μαυρίδης, Γωγώ Φάκου, Νίκος Θεοδωράκης, Μαρσώ Φίλη, Δανάη Καλοπίτα, Μάρα Τζίμα, Μάκης Κωστίνης, οι οποίοι μίλησαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια στους συντελεστές της παράστασης.

Ο «Κοιμώμενος Χαλεπάς» θα συνεχίσει τις παραστάσεις του στο θέατρο Αλκμήνη, κάθε Τετάρτη στις 18.45 και Πέμπτη στις 21.15 έως τις 12 Ιανουαρίου 2023, ενώ το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 20.00 θα ταξιδέψει στο θέατρο Αρτίκι, στο Κρανίδι Ερμιονίδας, ξεκινώντας έτσι μια μίνι περιοδεία εκτός Αθηνών. Οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ταυτότητα παράστασης

Κείμενο: Άγγελος Ανδρεόπουλος

Σκηνοθεσία – φωτισμοί: Αλέξανδρος Λιακόπουλος

Μουσική: Άγγελος Ανδρεόπουλος

Φωτογραφίες – εικαστική επιμέλεια: Μιχάλης Παπαδόπουλος

Βοηθός σκηνοθέτη: Γωγώ Φάκου

Επικοινωνία: Νατάσα Παππά


Στον ρόλο του Χαλεπά ο Γιώργης Κοντοπόδης

Δείτε το βίντεο της παράστασης:

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα στη photo gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved