Οι celebrities έκαναν δεντροφύτευση στον Υμηττό! (photos)
Exodos

Οι celebrities έκαναν δεντροφύτευση στον Υμηττό! (photos)

Μία υπέροχη πρωτοβουλία πήραν πολλοί επώνυμοι, καλλιτέχνες, αθλητές και σημαντικοί εκπρόσωποι της τηλεόρασης και του θεάτρου ή της πολιτικής, για τη δεντροφύτευση του Υμηττού! 

Από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Υμηττό για να συμβάλλει στην οικολογική πρωτοβουλία της “Coffee Berry Greece” να βοηθήσει τον πλανήτη να αλλάξει!

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Υμηττού καθώς και οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, αθλητικό και καλλιτεχνικό κόσμο, που αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια με τον δικό τους τρόπο.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ξεχωριστό πρωινό στους πρόποδες του Υμηττού, που τους έφερε σε επαφή με την φύση και τους υπενθύμισε πως στην εποχή της παγκόσμιας κλιματικής κρίσης που διανύουμε, η προστασία της φύσης αποτελεί επείγουσα προτεραιότητα και ο εθελοντισμός τη μόνη οικουμενική αξία που μπορεί να βοηθήσει!

Στόχος φυσικά είναι να δημιουργηθεί ένας μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου για τα δάση που έχουν χαθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνολική χορηγία της γνωστής αλυσίδας καφέ για το 2022 αφορά σε φύτευση 1.200 νέων δέντρων στην τοποθεσία του Υμηττού Παιανίας, δείχνοντας την ισχυρή της υποστήριξη στο περιβαλλοντικό, κοινωνικό αλλά και τοπικό έργο. Η δενδροφύτευση αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές περιβαλλοντικές δράσεις! Κάθε δέντρο μπορεί να απορροφήσει μέχρι και 22 kg διοξειδίου του άνθρακα ανά έτος και να απελευθερώσει 117 kg καθαρού οξυγόνου.

Δείτε φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved