Πρώην και... νυν ερωτευμένοι στην ίδια εκδήλωση! Λαμπερές παρουσίες σε opening party!
Exodos

Πρώην και... νυν ερωτευμένοι στην ίδια εκδήλωση! Λαμπερές παρουσίες σε opening party!

Σε opening party γνωστού εστιατορίου στην καρδιά της Αθήνας και με θέα τον Παρθενώνα, βρέθηκαν ερωτευμένα ζευγάρια, πρώην και νυν!

Ο λόγος για το opening party του “Privilege Penthouse Athens”, που άνοιξε τις πόρτες του στην Έλενα Κώνστα, με το εκκρηκτικό “Gilda Party”!

Η γνωστή dj και δημοσιογράφος μάλιστα, είχε στο πλευρό της τον άλλοτε αγαπημένο της Λάμπρο Κωνσταντάρα. Οι δυο τους μπορεί πλέον να μην είναι ζευγάρι, όμως συνεχίζουν να είναι καλοί φίλοι. Μάλιστα πόζαραν μαζί για τον φωτογραφικό φακό.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πολλές ακόμα γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο καθώς και αγαπημένους φίλους του Βασίλη Τσιλιχρήστου, που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις μουσικές επιλογές της Έλενας Κώνστα, σε ένα τοπίο που θυμίζει καρτ ποστάλ με την καθηλωτική θέα του Παρθενώνα!

Ανάμεσά τους η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που έκανε όλα τα φλας να στραφούν πάνω της με το άκρως αποκαλυπτικό ντεκολτέ του πράσινου εντυπωσιακού βελούδινου φορέματος που φορούσε. Συνοδευόταν φυσικά από τον μεγάλο νικητή του Survivor, τον αγαπημένο της Στάθη Σχίζα.

Λίγο πιο πέρα, σε άλλη παρέα, είδαμε έναν MasterChef έρωτα που συνεχίζει να είναι αμείωτος μετά από αρκετό καιρό, δηλαδή τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη που ήθελαν να απολαύσουν το μενού της μοντέρνας πολυσυλλεκτικής κουζίνας η οποία φέρει την υπογραφή του Executive chef Νίκου Θωμά, σε συνεργασία με τον πολύ καλό σεφ Κώστα Τερζούδη.

Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved