Λαμπερές παρουσίες σε dinner party στη Θεσσαλονίκη!
Exodos

Λαμπερές παρουσίες σε dinner party στη Θεσσαλονίκη!

Στο New Season Opening Party που έγινε σε hot spot της Θεσσαλονίκης βρέθηκε η αφρόκρεμα της ελληνικής showbiz.

O λόγος για το πάρτι του θερινού εστιατορίου “ō kipos restaurant & bar” στον εξωτερικό χώρο του “Regency Casino” Thessaloniki” όπου έδωσαν το παρών λαμπερές παρουσίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο της συμπρωτεύουσας για να ζήσουν την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία με εκλεκτές γεύσεις και μουσικές εκπλήξεις από τον Κώστα Μαρτάκη και την Θωμαή Απέργη.
Ο πιο ειδυλλιακός κήπος της πόλης άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για την καλοκαιρινή περίοδο και δημιούργησε μια μαγική ατμόσφαιρα για τους καλεσμένους, οι οποίοι απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στον καταπράσινο κήπο του εστιατορίου συνοδεία live μουσικής. Το μενού δημιουργήθηκε ειδικά για τη βραδιά με την υπογραφή του Executive Chef Απόστολου Αλτάνη και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, καθώς ανέδειξε τη φρεσκάδα των υλικών και την εξαιρετική ποιότητα τους.

Τη βραδιά μεταξύ άλλων απόλαυσαν, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Μαρία Σολωμού, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, η Βούλα Πατουλίδου, η Αναστασία Κελεσίδου, η Ελένη Τσολάκη και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες, πολιτικοί, αθλητές και σημαντικοί άνθρωποι του τόπου.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved