Αποθέωση για τους πρωταγωνιστές του «Οιδίπους επί Κολωνώ» στην Επίδαυρο - Οι λαμπερές παρουσίες
Exodos

Αποθέωση για τους πρωταγωνιστές του «Οιδίπους επί Κολωνώ» στην Επίδαυρο - Οι λαμπερές παρουσίες

Σε ένα κατάμεστο θέατρο στην Επίδαυρο αποθεώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής οι πρωταγωνιστές της παράστασης Οιδίπους Επί Κολωνώ σε σκηνοθεσία Γιώργου Σκεύα. 

Το αρχαίο Αργολικό θέατρο είχε γεμίσει ασφυκτικά το βράδυ της Παρασκευής από ανθρώπους της τέχνης και των γραμμάτων που είχαν σπεύσει για να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη παράσταση.

Με τον Δημήτρη Καταλειφό στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στον ρόλο του Θησέα και πολλούς ακόμα σημαντικούς ηθοποιούς όπως τον Μάξιμο Μουμούρη, τον Νίκο Νίκα, την Αλεξάνδρα Αϊδίνη και τους Γιώργο Νούση, Γιώργο Φριντζήλα, Νίκο Δερτιλή, Γιώργο Μπούτσικα, Πάνο Αποστολόπουλο, Αντώνη Αντωνιάδη και Πάρις Παρασκευάδης, η παράσταση κατέκτησε το πιο δυνατό χειροκρότημα στην Επίδαυρο εκείνο το βράδυ.

epidavros-oidipous-(1).jpg

Η Δανάη Μπάρκα δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα σε μία τέτοια σημαντική στιγμή του «δεύτερου μπαμπά» της όπως αποκαλεί τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη ενώ στο τέλος της παράστασης, ενθουσιασμένη από τις ερμηνείες των καλλιτεχνών έσπευσε να αγκαλιάσει θερμά και τον Μάξιμο Μουμούρη ο οποίος φυσικά είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του, τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.

Είδαμε επίσης στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων του Αρχαίου Αργολικού Θεάτρου τον Πέτρο Λαγούτη, τον Μιχάλη Ρέπα, τον Αλέξανδρο Αντωνόπουλο και τον Μάνο Ιωάννου, την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και την καλλιτεχνική διευθύντρια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου Κατερίνα Ευαγγελάτου αλλά και πολλούς ακόμα σημαντικούς καλλιτέχνες.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved