Στην Ελλάδα η βραβευμένη με Όσκαρ Τίλντα Σουίντον
Στην Ελλάδα για την τελετουργική περφόρμανς "Ενσαρκώνοντας τον Παζολίνι", η βραβευμένη με Όσκαρ Tilda Swinton και ο ιστορικός μόδας Olivier Saillard.
Exodos

Στην Ελλάδα η βραβευμένη με Όσκαρ Τίλντα Σουίντον

Στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση έγινε η συνέντευξη τύπου για την τελετουργική περφόρμανς "Ενσαρκώνοντας τον Παζολίνι", με τη βραβευμένη με Όσκαρ Tilda Swinton και τον ιστορικό μόδας Olivier Saillard.

Η διάσημη ηθοποιός θα είναι η πρωταγωνίστρια αυτής της τελετουργικής περφόρμανς κατά την οποία θα εμφανίζεται με τα κοστούμια από τις εμβληματικές ταινίες του Παζολίνι όπως οι «Χίλιες και μία Νύχτες» ή το «Σαλό, 120 μέρες στα Σόδομα».

IMG_2070.jpg

Πρόκειται για μία πρωτότυπη παράσταση που εμπνεύστηκαν η Τίλντα Σουίντον και ο ιστορικός μόδας Ολιβιέ Σελάντ οι οποίοι συνεργάζονται εδώ και χρόνια.

Οι δυο τους ήθελαν να συνδυάσουν την υψηλή μόδα με την υψηλή τέχνη και έτσι αποφάσισαν να παρουσιάσουν σε αυτή την ξεχωριστή παράσταση τα περισσότερα από 30 κοστούμια και αντικείμενα που είχε σχεδιάσει από το 1960 μέχρι το 1970 ο Ντανίλο Ντονάτι αποκλειστικά για τις ταινίες του Πιέρ Πάολο Παζολίνι.

Οι παραστάσεις ξεκινούν από σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 16/12.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή συνέντευξη τύπου όπου φυσικά έδωσε το παρών και η Οσκαρική Βρετανίδα ηθοποιός η οποία απάντησε με χαρά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved