Exodos

Μουσείο Κοσμήματος-Ηλίας Λαλαούνης: Ελεύθερη είσοδος από τη νέα χρονιά!

Αν είστε λάτρεις της τέχνης του κοσμήματος και ειδικότερα του δημιουργού Ηλία Λαλαούνη που έχει αφήσει ιστορία στο χώρο του, σας έχουμε καλά νέα.

Γιατί από τις 7 Ιανουαρίου 2012 και κάθε Σάββατο μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκέπτονται το Μουσείο Κοσμήματος Ηλίας Λαλαούνης με ελεύθερη είσοδο! Επιπλέον, συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα και το νέο χρόνο για όλους εσάς που λατρεύετε τη συγκεκριμένη τέχνη για δημιουργία.

Υπάρχουν εκπαιδευτικά προγράμματα σε πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες βαθμίδες κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή για τα σχολεία της Αττικής και τα Σαββατοκύριακα για τα σχολεία της περιφέρειας, μετά από επικοινωνία με το ΕΤ του Μουσείο.

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα ΣΠΕΔΟΣ, με τα εργαστήρια, τις διαλέξεις, τα ειδικά σεμινάρια και από φέτος τους ελληνικούς χορούς.

Συνεχίζεται τέλος, η περιοδική έκθεση «High - Lights: Ιστορικά Κοσμήματα & Υψηλή Ραπτική»! Γίνεται κάθε Τετάρτη 12-2 και συμπεριλαμβάνει ξενάγηση χωρίς έξτρα χρέωση. Η έκθεση διαρκεί έως 31 Μαΐου 2012.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved