Το Χάρλεμ έρχεται στο Badminton!
Exodos

Το Χάρλεμ έρχεται στο Badminton!

Για λίγες νύχτες, το Θέατρο Badminton μεταμορφώνεται σε... Cotton Club για να υποδεχτεί τους λάτρεις του χορού swing και μετατρέπεται σε... Χάρλεμ!

Αφορμή είναι το Ain't Misbehavin' που είναι και το πρώτο μιούζικαλ του Broadway που ανέβηκε με θέμα το έργο και τη ζωή του Thomas Wright «Fats» Waller. Το έργο πήρε το όνομά του από το διάσημο τραγούδι που έγραψε ο ίδιος το 1929. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στους African-American μουσικούς των δεκαετιών '20 και '30 που αποτελούσαν μέρος της λεγόμενης Αναγέννησης του Χάρλεμ (Harlem Renaissance). Στο έργο αυτό πέντε ερμηνευτές παρουσιάζουν χιουμοριστικά τραγούδια και διασκεδάζουν τον κόσμο.

Ανάμεσά τους η Yvette Monique Clark που είχε διαπρέψει στα Hairspray, Crowns, Chicago κ.ά., η υποψήφια για βραβείο Grammy Patricia Covington, o Milton Nealy (Dreamgirls, The Full Monty, Jesus Christ Superstar, La Cage Aux Folles), η Rebecca Covington (Mamma Mia, Thoroughly Modern Millie) και το τηλεοπτικό αστέρι Wayne Pretlow (The Good Wife, Law & Order), πλαισιωμένοι από ένα ταλαντούχο καστ τραγουδιστών και χορευτών. Τη μουσική διεύθυνση υπογράφει ο William Foster McDaniel, ενώ τη σκηνοθεσία ο Richard E. Maltby, Jr. και τη χορογραφία ο Arthur Faria. Η παράσταση ανεβαίνει στο θέατρο Batminton από τις 17 έως τις 22 Ιανουαρίου 2012.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved