Οι πρόβες του Κουρκούλη και η συνεργασία του με τον  Καρβέλα
Exodos

Οι πρόβες του Κουρκούλη και η συνεργασία του με τον Καρβέλα

Τρίτη βράδυ και η παραλιακή είναι σχεδόν άδεια. Εμείς με φωτογραφικές μηχανές, καλή παρέα και ακόμη καλύτερη διάθεση φτάνουμε στο «Fragelico» και εισβάλουμε μέσα στο νυχτερινό κέντρο όπου Νίκος Κουρκούλης και Πωλίνα Χριστοδούλου κάνουν πρόβα.

Πρώτο πλάνο... πολλά χαρτιά με παρτιτούρες και σημειώσεις, μουσικοί, ηχολήπτες και φωτιστές στις επάλξεις και ο Νίκος Κουρκούλης χαλαρός, casual ντυμένος και με πολύ ενέργεια κάνει πρόβα, πρόβα, πρόβα.

Κάποια στιγμή ακούμε έναν ήχο άγνωστο και όσοι βρίσκονται στο κέντρο σηκώνονται όρθιοι έτοιμοι να χορέψουν. «Ή μαζί σου ή θάνατος», τραγουδάει ο Νίκος Κουρκούλης κι όπως πρώτοι μάθαμε και σας αποκαλύπτουμε πρόκειται για το νέο του τραγούδι με την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα. Πρόκειται για ένα χορευτικό τραγούδι το οποίο προβλέπεται να κάνει μεγάλη επιτυχία.

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Πωλίνα Χριστοδούλου επέλεξαν να κάνουν πρεμιέρα σήμερα, την ημέρα της γυναίκας, και να αφιερώσουν τη βραδιά τόσο στις γυναίκες όσο και σε όλους όσοι τις αγαπούν. Την Πωλίνα Χριστοδούλου τη γνωρίσαμε από το «X-factor 2» και ο Νίκος Κουρκούλης την ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή. Οι δυο τους υπόσχονται πως θα μας χαρίσουν ένα άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα με κέφι, χορό αλλά και ντουέτα έκπληξη.

Δείτε στιγμιότυπα από τις πρόβες Κουρκούλη-Χριστοδούλου και πάρτε μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει σήμερα Πέμπτη 8 Μαρτίου στο «Fragelico»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved