Πάσχα στο «VOX»
Exodos

Πάσχα στο «VOX»

Ανοιχτό θα παραμείνει το VOX το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα!

Σε νούμερο 1 στέκι στην προτίμηση του κόσμου για αυθεντικό γλέντι έχει αναδειχτεί το VOX. Ενώ όλα τα σχήματα της φετινής σεζόν έχουν αρχίσει να κλείνουν, οι εμφανίσεις του Πάνου Καλίδη, του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Στέλλας Καλλή παίρνουν παράταση λόγω της μεγάλης τους επιτυχίας!

Ο Πάνος Καλίδης που έχει την ικανότητα να ξεσηκώνει τον κόσμο αλλά και η επιτυχημένη συνεργασία του με το Φοίβο που του χάρισε τραγούδια όπως το «Τι γίνεται», «Μη μου το χαλάς», «Γεια σου», και το πρόσφατο «Παραγνωριστήκαμε» είναι εγγύηση για μεγάλα κέφια.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ύστερα απ' την επιτυχία που σημείωσε το «Μάλλον κάτι ξέρω» που παρέμεινε για πολλές εβδομάδες ανάμεσα στα κορυφαία τραγούδια του ελληνικού airplay, μας εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά με την ζεστή φωνή του, την αμεσότητα του με το κοινό αλλά και με το νέο του hit «Αντίο λέμε» , καθώς και με τα τραγούδια του «Ερωτευμένος και τρελός» και «Είσαι ότι να 'ναι (Παίζεις με τα μάτια)».

Η Στέλλα Καλλή έχει κάνει την καλύτερη δυνατή αρχή αφού ως νέο μέλος της ομάδας του Φοίβου και της Spicy, μας συστήθηκε με το ντουέτο της με το Γιάννη Πάριο «Ο κόσμος να χαλάσει». Δυνατή λαϊκή φωνή, εντυπωσιακή παρουσία, έρχεται με ζωντάνια και δυναμισμό να συμπληρώσει την παρέα. Το καινούριο τραγούδι που της χάρισε ο Φοίβος με τίτλο «Πόσο ακόμη» έχει δεχτεί τις καλύτερες κριτικές.

Τρία νέα παιδιά με ωραίες φωνές, γεμάτα ταλέντο και λάμψη έχουν κατακτήσει τη νυχτερινή διασκέδαση ξεσηκώνοντας το κοινό που χορεύει όλο το βράδυ και επιδίδεται σε τρελό λουλουδοπόλεμο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Μια παρέα που με όπλο το καλό λαϊκό τραγούδι, το κέφι, τη ζωντάνια και τη φρεσκάδα του νεαρού της ηλικίας τους είναι ότι πιο κεφάτο έχετε ζήσει μέχρι σήμερα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved