Το Τρένο στο Ρουφ γίνεται και… καλοκαιρινό!
Exodos

Το Τρένο στο Ρουφ γίνεται και… καλοκαιρινό!

Η υπέροχη ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα της αποβάθρας του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ, όπου εδώ και 15 χρόνια σταθμεύει η καλλιτεχνική αμαξοστοιχία το Τρένο στο Ρουφ, ενθουσίασε τους θεατές και τους καλλιτέχνες του φεστιβάλ «Τα 12 Κουπέ» που έκλεισε με επιτυχία τον 2ο κύκλο του εδώ και λίγες ημέρες.

Έτσι έπεισαν τη δημιουργό του, ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Τατιάνα Λύγαρη να κάνει το Τρένο-Θέατρο της και... καλοκαιρινό!

Αποδράστε στο πιο δροσερό και ατμοσφαιρικό σημείο της πόλης με décor τα φωτισμένα βαγόνια και τις ανθισμένες πικροδάφνες, για βραδιές γεμάτες αναπάντεχα happenings με μουσικούς, ηθοποιούς, χορευτές, τραγουδιστές, performers, street artists κα.

Μη χάσετε την ομαδική έκθεση 30 εικαστικών καλλιτεχνών με τίτλο «Αποσκευές», τις προβολές video-art, και τα ψαγμένα μουσικά ακούσματα του Dj. Απολαύστε δροσερά cocktails αλλά και την αυτοσχέδια γαστριμαργική γωνιά με αυθεντική ιταλική pizza. Το ανοιχτό parking φυλάσσεται και είναι δωρεάν.

Το «ανήσυχο» Τρένο στο Ρουφ, στην αποβάθρα του σιδηροδρομικού σταθμού Ρουφ, δημιούργησε πλέον ένα νέο φιλόξενο υπαίθριο καλλιτεχνικό στέκι, που ζωντανεύει από το πάθος, το κέφι και τη δημιουργικότητα των πολλών νέων ανθρώπων που το έχουν ήδη επιλέξει ως δικό τους χώρο.

Καθημερινά (εκτός Κυριακής) από 8.00 μ.μ. και... ό,τι καλλιτεχνικό happening σας προκύψει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved