Ήταν όλοι τους εκεί… στην επίσημη προβολή του «Magic Mike»
Exodos

Ήταν όλοι τους εκεί… στην επίσημη προβολή του «Magic Mike»

Ένα από τα φετινά summer hits του αμερικάνικου box office έρχεται να ανεβάσει στο κόκκινο την αδρεναλίνη... των γυναικών.

Το «Magic Mike» είναι μια από τις ελάχιστες ταινίες που μιλούν για τον κόσμο των αντρών στρίπερ, ένα από τα επαγγέλματα που μέχρι πριν από λίγα χρόνια θεωρούταν αποκλειστικά γυναικείο «προνόμιο». Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο, στην επίσημη προβολή της ταινίας βρέθηκαν πολλές επώνυμες κυρίες που απόλαυσαν μια όμορφη... «καυτή» βραδιά γεμάτη κέφι και... στριπτίζ!

Υπόθεση έργου

Το «Magic Mike» του Στίβεν Σόντερμπεργκ μάς ξεναγεί στον κόσμο του ανδρικού στριπτίζ μέσα από τα μάτια ενός νεαρού πρωτάρη που μαθαίνει το χώρο μέσα από την καθοδήγηση του μεγαλύτερου, πετυχημένου στρίπερ Μάικ, ενώ ο τελευταίος έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω του τον κόσμο της νύχτας και να ανοίξει δική του επιχείρηση.Ο γρήγορα ανερχόμενος Τσάνινγκ Τέιτουμ συμπρωταγωνιστεί με τον Μάθιου ΜακΚόναχι και τον Άλεξ Πέτιφερ σε μια ταινία-ορισμό της απενεχοποιημένης διασκέδασης, που ενδείκνυται για το γυναικείο κοινό - αλλά όχι μόνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved