«20 χρόνια Φοίβος»: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων!
Exodos

«20 χρόνια Φοίβος»: Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων!

Ο δημοφιλέστερος Έλληνας συνθέτης και παραγωγός, Φοίβος, συμπληρώνει 20 χρόνια στη δισκογραφία και το γιορτάζει με μία μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, στις 24 Σεπτεμβρίου 2012.

Για πρώτη φορά τα μεγαλύτερα ονόματα και οι σπουδαιότερες φωνές της σύγχρονης δισκογραφίας στην Ελλάδα θα συναντηθούν και θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια που λατρέψαμε, σε μία λαμπερή βραδιά!

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε και οι θαυμαστές του Φοίβου που θέλουν να ζήσουν από κοντά αυτή τη μοναδική μουσική εμπειρία μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από γνωστά καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, μέσω της υπηρεσίας G-Tickets.

Μερικοί από τους σπουδαίους Έλληνες ερμηνευτές που θα λάβουν μέρος στη μαγική μουσική βραδιά είναι οι: Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Άντζελα Δημητρίου, Θάνος Καλλίρης, Βασίλης Καρράς, Έλλη Κοκκίνου, Δημήτρης Κόκοτας, Γιώργος Μαζωνάκης, Μαντώ, Nίνο, Θάνος Πετρέλης, Αντώνης Ρέμος, Διονύσης Σχοινάς, Tus και πολλοί ακόμη. Τη σκηνοθεσία και καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός και η δημιουργική ομάδα συμπληρώνεται με τους συντελεστές της συναυλίας: την Εύα Νάθενα στην σκηνογραφία και τα κοστούμια, και τον Λεωνίδα Τζίτζο, στις ενορχηστρώσεις.

Σκοπός της Συναυλίας είναι να γίνει μια συναυλία, που θα εστιάζει στον Φοίβο και στα 20 Χρόνια της διαδρομής του.

Μία παραγωγή που θα στηρίζεται στην ουσία της μουσικής με έναν πιο «θεατράλε» χαρακτήρα και μια προσέγγιση, διαφορετική απ' ό,τι έχουμε δει ως τώρα!

16 Ελευθερία Ελευθερίου: «Οι άντρες μετά τη Eurovision δεν με φλερτάρουν»

Το δράμα της μοιράστηκε η Ελευθερία Ελευθερίου με τους αναγνώστες στην Κύπρο! Η νεαρή τραγουδίστρια μετά τη Eurovision εκτός του ότι δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν έχει και την ανταπόκριση που θα ήθελε από τους άντρες. Παρά το γεγονός ότι είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα οι άντρες, όπως δήλωσε στο κυπριακό περιοδικό «Icon», μετά το διαγωνισμό δεν την φλερτάρουν.

«Μετά τη Eurovision, με φλερτάρουν πιο δύσκολα οι άντρες. Ίσως να νομίζουν ότι, αν με φλερτάρουν, θα τους ρίξω χυλόπιτα, ότι δεν θα έχουν ανταπόκριση. Ενώ παλιά, με φλέρταραν πιο εύκολα. Γενικά πάντως, δεν ανταποδίδω εύκολα το φλερτ. Ειδικά όταν δεν θέλω. Μου λένε μάλιστα ότι έχω την ικανότητα να το κόβω αμέσως: Με το ύφος μου και χωρίς καν να γίνομαι κακιά ή αγενής. Επίσης, δεν μου έχει τύχει ποτέ να φλερτάρω εγώ πρώτη. Είμαι πουριτανή σ' αυτά: Θέλω ο άντρας να κάνει πάντα την πρώτη κίνηση και αυτός να είναι ο κυνηγός, όχι εγώ», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Στη συνέχεια η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για το θέμα της οικογένειας, λέγοντας: Το σενάριο "γάμος", "παιδιά", "οικογένεια", είναι πολύ απομακρυσμένο αυτή τη στιγμή από τη ζωή μου. Γι αυτό το θέμα θα ξαναμιλήσουμε σε 10 χρόνια. Αυτή τη στιγμή "χτίζω" στην καριέρα μου. Έχω περάσει πια το στάδιο της αναγνωσιμότητας, της πρώτης επιτυχίας, και αυτό που με ενδιαφέρει πλέον είναι η διάρκεια» πρόσθεσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved