Ξεκινάει το 41ο Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο!
Exodos

Ξεκινάει το 41ο Φεστιβάλ βιβλίου στο Ζάππειο!

Οι λάτρεις των βιβλίων έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν και να ετοιμάζονται για μια βόλτα στον πολιτισμό, τις τέχνες, την ομορφιά της λογοτεχνίας και τη μυρωδιά του χαρτιού!

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβίου στο Ζάππειο ανοίγει τις πύλες του το 41ο Φεστιβάλ βιβλίου το οποίο θα διαρκέσει έως τις 23 Σεπτεμβρίου.

Η έκθεση θα διαθέτει 150 Έλληνες εκδότες σε 130 περίπτερα οι οποίοι θα παρουσιάζουν τη σύγχρονη εκδοτική παραγωγή με περισσότερους από 50.000 τίτλους. Την εικαστική φροντίδα της πολυσήμαντης αυτής διοργάνωσης ανέλαβε ο ζωγράφος Κυριάκος Κατζουράκης

Το φετινό Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον ιστορικό θεσμό των «Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων» που διοργανώνονται από το 1956 από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Διεύθυνση Γραμμάτων. Βιβλία που κυκλοφόρησαν από το 1956 έως σήμερα, θα εκτεθούν σε ειδικό χώρο του Ζαππείου.

Η διοργάνωση γίνεται από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου, με συνδιοργανωτές τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλησης και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef.

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 20.00, από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Πληροφορίες

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα έως Πέμπτη από τις 6 μ.μ. έως τις 10.30 μ.μ.,

Παρασκευή και Σάββατο από τις 6 μ.μ. έως τις 11 μ.μ.

Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 10.30 μ.μ..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved