Η Coca-Cola μεγάλος χορηγός της παράστασης ‘Alegria’,  στο πλαίσιο της καμπάνιας «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο»
Exodos

Η Coca-Cola μεγάλος χορηγός της παράστασης ‘Alegria’, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο»

Η νέα καμπάνια της Coca-Cola, «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο»,μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τους χιλιάδες αληθινούς λόγους που υπάρχουν γύρω μας για να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, η Coca-Cola επιθυμεί να μεταδώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από καθημερινά παραδείγματα, για να μαςμεταφέρει ότι μπορεί να υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, και ανάμεσα στο σύνολο των συναρπαστικών αλλά και επωφελών για το κοινωνικό σύνολο ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν, η Coca-Cola είναι μεγάλος χορηγός της παράστασης 'Alegria' του διεθνούς φήμης CirqueDuSoleil.Ο όρος 'Alegria' στα ισπανικά περιγράφει μια ψυχική κατάσταση, έναν τρόπο σκέψης. Τα θέματα της παράστασης, της οποίας το όνομα σημαίνει «αγαλλίαση» στα ισπανικά, είναι πολλά. Η εξουσία και η παράδοση της εξουσίαςμε την πάροδο του χρόνου, η εξέλιξη από τις αρχαίες μοναρχίες στις σύγχρονες δημοκρατίες, τα γηρατειά, η νεολαία - αυτό είναιτο πλαίσιο στο οποίο οι χαρακτήρες του Alegría παίζουν τη ζωή τους. Διασκεδαστές, τροβαδούροι, ζητιάνοι, παλιοί αριστοκράτες και παιδιά αποτελούν το σύμπαν της, μαζί με τους κλόουν, οι οποίοι είναι σε θέση από μόνοι τους να αντισταθούν στο πέρασμα του χρόνου και τις κοινωνικέςαλλαγές που το συνοδεύουν.

Έτσι λοιπόν η Coca-Colaεπέλεξε με ιδιαίτερη χαρά να υποστηρίξει την πολυαναμενόμενη παράσταση, αφού η 'Alegria' ενσαρκώνει ιδανικά τα θετικά μηνύματα που η μάρκα επιθυμεί να μεταδώσει μέσα από την καμπάνια «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο».

Η παράσταση που έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, ήρθε για πρώτη φορά και στη χώρα μας. Ηεπίσημη πρεμιέρα της πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στις 20:30, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ, παρουσία υψηλόβαθμων εκπροσώπων της πολιτείας, του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, κορυφαίων εκπροσώπων των Μέσων και στελεχών της Coca-Cola.

Υπάρχουν χιλιάδες αληθινοί λόγοι για να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Η Coca-Colaείναι εδώ για να μας δείξει μερικούς, αλλά και τον τρόπο να ανακαλύψουμε μόνοι μας ακόμη περισσότερους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved