Στα παρασκήνια της πρόβας του Πέτρου Φιλιππίδη!
Exodos

Στα παρασκήνια της πρόβας του Πέτρου Φιλιππίδη!

Χθες στο θέατρο «Μουσούρη» έγινε η πρώτη ανάγνωση για το έργο «Ένας υπηρέτης για δύο αφεντικά» με τον Πέτρο Φιλιππίδη και έναν σπουδαίο θίασο.

Όλοι οι ηθοποιοί ήταν παρόντες, εκτός από τον Τάκη Παπαματθαίου που λόγοι υγείας δεν του επέτρεψαν να βρίσκεται στην πρώτη συνάντηση.

Κέφι και καλή διάθεση υπήρξε απ' όλους, ο Φιλιππίδης βοηθούσε σ' αυτό, με πειράγματα κυρίως στο Σπύρο Μπιμπίλα, αλλά και προς τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Παρόντες ήταν και η Ελπίδα Νινού, μαζί με τον Θανάση Γιαννακόπουλο, που έχουν επιμεληθεί την κίνηση. Εκτός από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, που τέλειωσε με τις παραστάσεις του «ΑΤΤΙΚ», αλλά θα αρχίσει γυρίσματα για τα «Κλεμμένα Όνειρα», οι υπόλοιποι συνεχίζουν τις περιοδείες. Η Άννα Μονογιου και η Ιωάννα Τριανταφιλλίδου είναι δύο κορίτσια που δοκιμάστηκαν φέτος στο δύσκολο είδος που λέγεται επιθεώρηση, και τα κατάφεραν περίφημα.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης με τον Πέτρο Φιλιππίδη έκαναν μια "γενναία" διασκευή του έργου του Γκολντόνι, έχοντας κρατήσει την Ιταλία σαν τόπο δράσης, αλλά στα χρόνια του '50 και του '60 με τους μαφιόζους να μπλέκουν στην υπόθεση. Ένα έργο που χρόνια ήθελε να ανεβάσει ο Φιλιππίδης και φέτος αυτό πραγματοποιείται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved