«Απατεώνες και Τζέντλεμεν»: Δείτε ποιοι έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα!
Exodos

«Απατεώνες και Τζέντλεμεν»: Δείτε ποιοι έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα!

«Άνοιξε η αυλαία», χθες το βράδυ, Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, για την θεατρική παράσταση «Απατεώνες και Τζέντλεμεν» με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Μπέζο, Πέτρο Φιλιππίδη και Κατερίνα Παπουτσάκη.

Οι παραστάσεις που λαμβάνουν χώρα στο θέατρο «Παλλάς» θα κρατήσουν ως τις 7 Οκτωβρίου ενώ στη συνέχεια θα ανέβει το μιούζικαλ του Σταμάτη Φασουλή, «Chicago».

Στην λαμπερή βραδιά έδωσε το παρών πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και πολιτικό κλάδο. Οι πρωταγωνιστές αλλά και όλο το cast καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό ενώ στο τέλος δέχτηκαν τις καλύτερες ευχές και πολλά συγχαρητήρια.

Μεταξύ άλλων στην πρεμιέρα παραβρέθηκαν οι Τάνια Τρύπη με το συνοδό της, ο Αντώνης ΛουδάροςΝαταλία Τσαλίκη, η Κατερίνα ΕυαγγελάτουΔήμητρα Σιγάλα, ο Χρήστος Σπανός, ο Άρης Πλασκασοβίτης, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τη μητέρα της, ο Θανάσης Βισκαδουράκης με τη συνοδό του, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με τη σύζυγό του,η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, η Αθηνά Μαξίμου, ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Θεοδώρα Σιάρκου, η Ελένη Κρίτα, η Ελπίδα Νίνου Φιλιππίδη, η Άννα Φόνσου, ο Χρήστος Σιμαρδάνης, η Νεφέλη Ορφανού, ο Άδωνις Γεωργιάδης, η Ευγενία Μανωλίδου, η Αγγελική Νικολούλη, η Κατερίνα Λέχου με τον αγαπημένο της Μάνο Στρατάκης, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Ναταλία Τσαλίκη, ο Θοδωρής Κυριακού με τη συνοδό του, η Κατερίνα Γερονικολού κ.α

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved