Λαμπερή εκδήλωση για το «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
Exodos

Λαμπερή εκδήλωση για το «Αν» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Λίγο πριν βγει στις σκοτεινές αίθουσες το πρώτο του κινηματογραφικό εγχείρημα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που έχει τριπλό ρόλο σε αυτό, μίλησε για το «Αν» στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε προχθές σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Εκτός από τον δημιουργό, το «παρών» στη λαμπερή εκδήλωση έδωσαν η Μαρίνα Καλογήρου, η Μάρω Κοντού και ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

«Το "Αν" προέκυψε από μια εσωτερική μου ανάγκη. Τελειώνοντας το "4" ήξερα ότι το επόμενο βήμα μου θα ήταν στον κινηματογράφο. Δεν είχε να κάνει με κανενός είδους στρατηγική, αλλά με το ότι ήθελα να κάνω σινεμά, ότι είχα φτάσει σε μια ηλικία που ήθελα να πάω ένα βήμα παρακάτω με την αγάπη μου για τον κινηματογράφο. Και ναι, η εποχή είναι δύσκολη για το σινεμά, αλλά μερικές φορές η αγάπη μας λειτουργεί σαν υπαρξιακό σωσίβιο σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Ήθελα να κάνω μια παύση από την τηλεόραση, μια παύση που λειτούργησε συγκυριακά με την κρίση του μέσου. Ήταν, όμως, κάτι που θα έκανα ούτως ή άλλως. Είχα κουραστεί να παράγω σε τέτοιους ρυθμούς, προσπαθώντας να κρατάω μια ποιότητα. Και επίσης μεγαλώνω κιόλας...», δήλωσε ο δημιουργός και πρωταγωνιστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved