«Κατάδικός μου»: Για δεύτερη φορά από την Ελένη Ράντου!
Exodos

«Κατάδικός μου»: Για δεύτερη φορά από την Ελένη Ράντου!

Από το Σάββατο 20 Οκτωβρίου συνεχίζεται ακάθεκτη για δεύτερη χρονιά η παράσταση «Κατάδικός μου» που συνυπογράφουν η Ελένη Ράντου, η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παλούμπη.

Για δεύτερη χρονιά θα μοιραστούν τη σκηνή, στο θέατρο "Διάνα", με την Ελένη Ράντου οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Δημήτρης Καπετανάκος και ο Μπάμπης Γιωτόπουλος.

Πάνω σε ένα κείμενο βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικά αστείο, η παράσταση «Κατάδικός μου» απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και συνεχίζει και φέτος να κάνει έργο τη ζωή μας, τους φόβους μας, τις ανασφάλειές μας...

Ασφάλεια. Σύνθετη λέξη. Από το α και σφάλλω. Πώς μπορεί να νοιώθεις σήμερα ασφαλής; Πως μπορείς να μη σφάλλεις;

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, γενική δοκιμή της παράστασης, η Ελένη Ράντου και οι συντελεστές της παράστασης προσφέρουν σε ανέργους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν την παράσταση «Κατάδικός μου» με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Σημείωση

Οι κρατήσεις των θέσεων για τη γενική δοκιμή της Παρασκευής 19 Οκτωβρίου θα γίνονται στο ταμείο του θεάτρου Διάνα από την Τρίτη 16 Οκτωβρίου. Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved