Κωνσταντίνος Γαλανός: Έφυγε από το ένα σχήμα και πήγε στο άλλο
Exodos

Κωνσταντίνος Γαλανός: Έφυγε από το ένα σχήμα και πήγε στο άλλο

Δεν πέρασε ένα 24ωρο από την ώρα που ο Κώστας Καραφώτης παρουσίασε στον λογαριασμό του στο Facebook την αφίσα του σχήματος στο οποίο θα συμμετέχει και η αποχώρηση του Κωνσταντίνου Γαλανού ήρθε μερικές ημέρες πριν την πρεμιέρα.

Ο νεαρός ηθοποιός αποφάσισε να αλλάξει επαγγελτική στέγη και να πάει σε άλλη... μόλις μερικά χιλιόμετρα πιο πέρα! Από το «Frangelico» δηλαδή στο «Romeo»!

Η ανακοίνωση της αποχώρησης αναφέρει σχετικά: «Μετά και την φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Κωνσταντίνο Γαλανό τον Κώστα Καραφώτη και την Χριστίνα Κολέτσα για το νυχτερινό κέντρο Frangelico, σήμερα 3-10-2012 ανακοινώνεται το τέλος συνεργασίας του ενός με τους υπόλοιπους καλλιτέχνες. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Γαλανό καθώς αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα λίγες μέρες πριν την προγραμματισμένη πρεμιέρα.

Ο Κωνσταντίνος Γαλανός θεώρησε καλό για την προσωπική του πορεία να αποχωρήσει συνεχίζοντας τις εμφανίσεις του στο Romeo μαζί με τον Χρίστο Χολίδη και την Θέλξη όταν ο ίδιος αντιλήφθηκε πως ο χρόνος συμμετοχής του, δεν είναι αυτός όπως συμφωνήθηκε εξ αρχής σε μία εποχή που τα ραδιόφωνα του αναγνωρίζουν την μία επιτυχία μετά την άλλη και τον κατατάσσουν στους πιο ανερχόμενους νεαρούς καλλιτέχνες.

Ο Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Γαλανός ξεκινάει τις εμφανίσεις του στις 19 του μήνα στο νυχτερινό κέντρο Romeo και όπως όλα δείχνουν θα είναι η συνεργασία της χρονιάς».

Μάλιστα πριν προλάβουμε να διαβάσουμε αυτό το δελτίο τύπου και ήρθε και δεύτερο, αυτή τη φορά από το Romeo, με την επίσημη ανακοίνωση του σχήματος, το οποίο αναφέρει: «Το ROMEO + άνοιξε τις πόρτες του το Μάρτιο και έχει τη μακροβιότερη σεζόν όλων αφού μπαίνει στη χειμερινή περίοδο χωρίς καμία διακοπή. Στην πιο δυνατή παρέα της διασκέδασης που δημιούργησαν ο Χρήστος Χολίδης, η Θέλξη και ο Αλέξανδρος Νότας έρχεται να προστεθεί από τις 19 Οκτωβρίου ο Κωνσταντίνος Γαλανός, χαρίζοντας στο ήδη επιτυχημένο σχήμα έναν αέρα ανανέωσης. Το ROMEO + έκανε τα καλοκαιρινά βράδια σας αξέχαστα και υπόσχεται να απογειώσει τις χειμωνιάτικες νύχτες σας. Το μαγαζί-θρύλος, όπου όλοι έχουμε απολαύσει μοναδικές βραδιές, επιβεβαίωσε και φέτος τη φήμη του και πήρε την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού. Η Καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος είναι του Μπάμπη Μαραγκού. Από τις 19 Οκτωβρίου το ανανεωμένο ROMEO + βάζει φωτιά στις νύχτες μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved