«Είδα το Χάρη με τα μάτια μου», από το Χάρη Ρώμα!
Exodos

«Είδα το Χάρη με τα μάτια μου», από το Χάρη Ρώμα!

Ο Χάρης Ρώμας παρουσιάζει την αισθηματική κομεντί «Είδα τον Χάρη με τα μάτια μου»!

Το έργο ακολούθησε την αντίστροφη απ'ο την συνηθισμένη πορεία, με επιτυχημένες, συνεχόμενες παραστάσεις όλη τη περασμένη χρονιά στη Κύπρο, στη Θεσσαλονίκη και σε πολλές άλλες πόλεις της ελληνικής επικράτειας, για να φτάσει τώρα στο κέντρο της Αθήνας, στο θέατρο «ΑΜΙΡΑΛ».

Από τις 11 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, το κοινό θα μπορεί να διαμορφώσει τη δική του γνώμη για αυτή τη ρομαντική κομεντί, που συνδυάζει το αβίαστο γέλιο με έντονα συναισθηματικά φορτισμένες ανατροπές.

Μαζί με τον Χάρη Ρώμα συμπρωταγωνιστεί η για δυο δεκαετίες συνεργάτης και φίλη του, Άννα Κουρή, ο γεμάτος ενέργεια Πέτρος Μπουσουλόπουλος και σε πρώτη θεατρική εμφάνιση η Πηνελόπη Πλάκα.

Οι βασικοί άξονες θεματολογίας είναι η κρίση της μέσης ηλικίας, η φθορά του γάμου, η εγωπάθεια, η ματαιοδοξία των καλλιτεχνών και η φιλοδοξία των επίδοξων καλλιτεχνών, αλλά και το ανελέητο κυνηγητό της νεότητας.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Χάρη Ρώμα. Τα σκηνικά και τα κοστούμια έκανε η Εβελυν Σιούπη και τους φωτισμούς επιμελήθηκε ο Νίκος Μπονάρος. Μουσική επιμέλεια έχει κάνει ο Αγνωστος Χ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved