Exodos

«Μια τρελή, τρελή σαραντάρα»: Όλη η showbiz στην πρεμιέρα!

Πρεμιέρα έκανε χθες η θεατρική παράσταση «Μια τρελή, τρελή σαραντάρα» σε σκηνοθεσία του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στο «Μικρό Παλλάς».

Πρόκειται για το θεατρικό όπου μετά από πενήντα δύο χρόνια και την μεταφορά του στον από τους Αλέκο Σακελλάριο και Χρήστο Γιαννακόπουλο ξανά ανέβηκε στη σκηνή. Η διασκευή συνδυάζει το θεατρικό έργο με το κινηματογραφικό σενάριο.

Την εκρηκτική Τζένη Πετρομιχάλη την οποία στη μεγάλη οθόνη υποδυόταν η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου ερμηνεύει η Βίκυ Σταυροπούλου. Τα αυστηρά αδέρφια της είναι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος και η Ελένη Κρίτα, την κολλητή της υποδύεται η Βάσω Γουλιελμάκη και την οικονόμο - και άγρυπνο μάτι - του σπιτιού η Νεφέλη Ορφανού. Ο Κωνσταντίνος Κακούρης είναι ο βιολιστής - πέτρα του σκανδάλου και ο Στράτος Χρήστου ερμηνεύει τον γαμπρό - κελεπούρι Τζώρτζη Χατζηθωμά. Τον θίασο συμπληρώνουν ο Γιώργος Δεπάστας και ο Ivan Svitailo που χορεύει επί σκηνής με την Βίκυ Σταυροπούλου ένα νούμερο που ελπίζουμε να είναι από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές της παράστασης.

Το παρών στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί επώνυμοι από το καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα τους ο Μίμης Πλέσσας, η Κική Δημουλά, ηΈλενα Ακρίτα, η Ντέπυ Γκολεμά, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Γιώργος Τσαλίκης με την σύζυγο του Δώρα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μιμή Ντενίση με την μητέρα της, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Αντίνοος Αλμπάνης, η Ναταλία Τσαλίκη, η Βανέσα Αδαμοπούλου, η Ελένη Φιλίνη, η Ζέτα Δούκα, η Βίκυ Καγιά και πολλοί ακόμα. Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και της δηλώσεις ορισμένων εκ των άνωθεν στην κάμερα του Star

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved