Εντυπωσίασαν Λέχου-Σερβετάλης στο θέατρο Ιλίσια!
Exodos

Εντυπωσίασαν Λέχου-Σερβετάλης στο θέατρο Ιλίσια!

Το έργο του χιλιανού συγγραφέα Egon Wolff «Χάρτινα Λουλούδια» έκανε χθες πρεμιέρα στο θέατρο «Ιλίσια», στο οποίο πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Λέχου και ο Άρης Σερβετάλης και σκηνοθετεί ο Κώστας Φιλίππογλου.

Πρόκειται για μια σκληρή και ποιητική εξερεύνηση της ανθρώπινης φύσης που αναζητά, διεκδικεί, ικετεύει και κατατροπώνει στον αγώνα για αγάπη, αποδοχή, επιβολή και κυριαρχία.

Η Κατερίνα Λέχου ερμηνεύει το ρόλο της κομψής σαραντάρας που η ισορροπία της κλονίζεται τη στιγμή που εισβάλλει στη ζωή της ένας περιθωριακός τυπάκος, τον οποίο υποδύεται ο Άρης Σερβετάλης.

Γεμάτα συμβολισμούς, τα «Χάρτινα λουλούδια» μιλούν για τον παράλογο κόσμο και την προσπάθεια των ανθρώπων να νικήσουν τους φόβους τους.

Χθες, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης ουκ ολίγοι επώνυμοι έδωσαν το παρών! Ανάμεσά τους βρέθηκαν η Πέγκυ Τρικαλιώτη, η Πέμυ Ζούνη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Ναταλία Τσαλίκη, η Δήμητρα Στογιάννη και ο Θανάσης Βισκαδουράκης! Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν συγκλονιστικές και στο τέλος της παράστασης έλαβαν το πιο θερμό χειροκρότημα από το κοινό!

Η Κατερίνα Λέχου και ο Άρης Σερβετάλης αποτελούν μια συνεργασία-έκπληξη για τη νέα θεατρική σεζόν! Πρόκειται για μία παράσταση που δεν πρέπει να την χάσει κανείς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved