Ο Γιάννης Μωραΐτης μετά τα live… και στο θέατρο!
Exodos

Ο Γιάννης Μωραΐτης μετά τα live… και στο θέατρο!

Ο Γιάννης Μωραίτης (νικητής με τα χρώματα της Ελλάδας στον παγκόσμιο διαγωνισμό τραγουδιού INFEVISION), που μας πρότεινε το φετινό καλοκαίρι το «Μαγνήτη» του, πήρε και την απόφαση να κάνει το «μεγάλο βήμα» και να κολυμπήσει φέτος και σε άλλα μονοπάτια.

Οι νυχτερινές εμφανίσεις του ξεκινούν 3 Νοέμβρη και κάθε Σάββατο σε γνωστό χώρο στο πεζόδρομο FIX με την Φιόνα Τζαβάρα, μια καταπληκτική φωνή που ξεκίνησε πριν χρόνια το δικό της ταξίδι στα μονοπάτια της μουσικής με τις δημιουργίες του Στέφανου Κορκολή και έφθασε έως να πρωταγωνιστεί στην ελληνική έκδοση του Grease.

Εκεί ετοίμασαν «τα καλυτερότερα» και μας περιμένουν γιατί «θα πάρουν παρουσίες»

Όμως υπάρχει και συνέχεια...

Ο Γιάννης σκέφθηκε φέτος να «Βασανιστεί»

Κάθε Παρασκευή -Σάββατο- Κυριακή από 2 Νοέμβρη στις 21:15 θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του και «ως ηθοποιός» μετά την τιμητική πρόσκληση που δέχθηκε και στη θεατρική παράσταση του Αντώνη Τσιπιανίτη συμμετέχοντας στο «Βασανίζομαι» παρέα με τους Περικλή Λιανό, Βαγγέλη Λιοδάκη Ελένη Φίλιππα, Ιωάννα Χαλιαμπάλια.

«Πώς μπορεί να ανατραπεί μέσα σε λίγα λεπτά η ζωή ενός ανθρώπου όταν μαθαίνει ότι του απομένουν λίγες μέρες ζωής...»

Μια μαύρη κωμωδία που φιλοδοξεί να είναι η θεατρική επιτυχία της σεζόν 2012-2013 και που ο νέος αλλά επιτυχημένος θεατρικός συγγραφέας Αντώνης Τσιπιανίτης εμπνεύστηκε από το γνωστό γκράφιτι που τείνει να γίνει σήμα κατατεθέν της Αθήνας και των όσων ζούμε τα τελευταία χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved